Nikola a Peter Finále

Zvrhne sa finále na hádku o peniaze?

Z výhry si chcú ukrojiť aj anjeli, napríklad Peter potrebuje splatiť dlhy! Lenže Niki mu chce dať iba čúčo!

Veľké finále šou Slnko, seno, slanina je tu, dnes absolvujú tučkovia posledné váženie. A zároveň spoznáme víťaza, ktorý si odnesie 10 000 eur! Pravidlá sa však začiatkom tohto týždňa zmenili, nevyhrá ten, kto schudne najviac, rozhodne percentuálny podiel zhodených kilogramov. A v hre je veľa, pretože svoj podiel z výhry by si chceli uchmatnúť aj anjeli.

V prípade, že by zvíťazila Nikoleta, je Peter odhodlaný od nej pýtať celých 20 percent! Dvetisíc eur nie je veru maličkosť, ale Peter ich potrebuje ako soľ, potrebuje totiž splatiť dlhy! Jeho návrhom rozhodne nadšená nebola a takéto delenie odmietla. Kúpila by mu iba nejaké drobnosti a jeho obľúbené čúčo. To Petra vytočilo do nepríčetnosti: "Ja sa snažím, aby si vyhrala a ty ma takto odje**š? Ja som si od teba pýtal 20 percent. Si lakomá! Kým som neprišiel ja, bola si nič! Nech hocikto vyhrá, nemáš na to právo, lebo si blbá!" Svoje na to povedal aj Ivan: "Považujem to za hlbokú urážku, že mu ponúkla zo svojej výhry 2 kartóny najlacnejšieho ovocného vína."

Zato Martina by bola žičlivejšia, ak zvíťazí, rada sa podelí. Päťtisíc by si nechala, 5 000 by dala rodine a celú tisícku Ivanovi. Má to však jeden háčik, akosi jej nevychádzajú počty. Jožko akékoľvek delenie výhry principiálne odmieta, ale Jana by neodišla naprázdno. Sľúbil jej, že zhodené kilogramy vyváži zmrzlinou. Iba pre ňu. A čo Dušan? Keďže jeho vzťah k anjelovi Edovi je taký, ako je, bude viac než isté, že Dušan by si celú výhru nechal pre seba. Edovi by tak zostal iba dobrý pocit. Prípadne nejaké ďalšie hodenie do bazéna!

Sledujte Veľké finále šou Slnko, seno, slanina dnes o 23:00 na TV JOJ. Kto zvíťazí a získa 10 000 eur?