V Som mama sa jej vrátili spomienky: Kristína Tormová si pripomenula najťažšie chvíle života!

Napokon to všetko dobre dopadlo.

Už o necelé dva týždne na JOJke štartuje nový komediálny seriál Som mama, ktorý je voľne inšpirovaný rovnomennou knihou od Kristíny Tormovej, vtedy ešte Farkašovej. Tá si v ňom zahrá aj hlavnú postavu menom Tina, ktorej obráti tehotenstvo život totálne naruby. Nebude to však obyčajné tehotenstvo, porodí rovno dvojičky. Presne ako samotná Kristína v skutočnom živote. Pôrod dvojičiek si tak zažila ešte raz. Aj o tom dnes porozpráva v novej šou Päťka o 22. hodine na JOJke!

 

Som mama - Kristína Tormová Som mama - Kristína Tormová Zdroj: joj.sk

Napriek tomu, že seriál nie je vernou kópiou Kristíninej knižky, predsa len v ňom isté paralely s jej životom môžeme nájsť. Jednou z nich je aj pôrod dvojičiek, ktorý už raz absolvovala v roku 2013. Práve vtedy priviedla na svet dvojičky Elu a Matildu. Pôrod bol pritom mimoriadne komplikovaný. Kristína vtedy rodila už v 33. týždni, čo je o mesiac a pol skôr. Celkovo strávila v nemocnici celý mesiac. Obe jej deti totiž boli v ohrození života, keďže jedno vážilo 1300g a druhé 2050 g. Vrátiť sa teda znova k tomuto obdobiu, hoci len v seriáli, nebolo nič jednoduché. „To bolo strašné. Scenáristom som napísala veľmi dlhý mail, kde som im opísala celý priebeh pôrodu, aby sa inšpirovali. Normálne to tam všetko bolo. Ešte sme aj nakrúcali v nemocnici, v ktorej som reálne rodila. To obdobie bolo psychicky náročné, a naraz to teraz zažiť znova, to bolo šialené,“ hovorí o chvíľach „druhého“ pôrodu Kristína.

https://www.instagram.com/p/BhT10_uFCf3/?hl=sk&taken-by=kristina.tormova

Veľkou podporou však pre ňu bola aj skutočná pani doktorka, s ktorou sa poznali ešte od naozajstného pôrodu. Tá si dokonca v tom seriálovom aj zahrala.  Keď stála nad malými detičkami nad inkubátorom a povedala Kristíne alias seriálovej Tine, že sa ich môže dotknúť, herečke okamžite naskočila husia koža. „Rozplakala som sa. Na jednej strane som s tým pôrodom bola okey, no na druhej strane je to taká krehká časť, ktorú v sebe človek nosí. Toto paradoxne bolo fascinujúce,“ dodáva Kristína.

Kristínu Tormovú uvidíte už dnes v relácii Päťka o 22:00 na JOJke!

Nový seriál Som mama štartujeme už 5. septembra na JOJke!