Michaelu Čobejovú zvozil vlastný muž: Pristará na rolu čerstvej matky?

Aká je pravda?

Inkognito vo štvrtok odštartovalo novú sezónu aj s novými tvárami. Hneď prvou tajnou hostkou bola herečka a producentka Michaela Čobejová, ktorú už od stredy uvidíme aj v seriálovej novinke Som mama. Práve jej môžeme vďačiť za to, že vôbec seriál vznikol. Všetko to začalo úplne nečakane a prirodzene na detskom ihrisku, kde sa Michaela často vídavala práve s herečkou a spisovateľkou Kristínou Tormovou. „Prečítala som si jej knihu úplne náhodou. Hľadali sme s Táničkou tetovačky, povedala mi, že v knihe Som mama sú tetovačky, tak sme ju napokon kúpili,“ spomína si Čobejová na to, čo predchádzalo seriálu.

https://www.instagram.com/p/BnCi_3ngCSe/?taken-by=cobejova

Napokon jej v hlave skrsla myšlienka na seriál, ktorý by mohol mať čo-to spoločné práve Kristíninou knihou Som mama. Kristína však spočiatku neverila, no napokon do toho šla a vznikol tak krásny seriál o mamách, vzťahoch, pôrodoch a iných bežných veciach zo života.

​V seriáli Som mama si zahrajú štyri matky, ktoré sa pred pôrodom stretnú v detskom centre a skamarátia sa. „Ja som už žena vo veku - obstarožná matka, z ktorej si robia srandu. Už ťahám k päťdesiatke. Sú tam baby, ktoré majú 30. Nerada som s nimi v zábere. Môj muž hovorí: Ty len samostatne. On je hrozný v tomto. Snažím sa teda čo najviac byť bokom,“ smeje sa 48-ročná herečka, ktorá má doma dve dcéry. Najmladšia Tatiana má pritom len 9 rokov.

https://www.instagram.com/p/BkQUXU1AQIX/?taken-by=cobejova

Darinka však vedela, prečo chcela otehotnieť a je na materstvo pripravená aj v pokročilom veku. To najmä preto, že už dve jej kamarátky prišli o manželov, pretože chytili druhý dych a našli si mladšie. Ak má jej Majko chytiť druhý dych a založiť si novú rodinu, tak jedine s ňou. Tehotenstvo vo vyššom veku jej prinesie nielen nové zážitky, ale aj nových kamarátov z materského centra.

Nový seriál SOM MAMA štartujeme už v stredu o 20:35 na JOJke!