ĎAKUJEME. Som mama prekonala všetky očakávania: Dôkazom sú vaše reakcie!

Lepšie to už ani nemohlo byť.

Včera sme vo veľkom štýle odštartovali nový komediálny seriál Som mama sme, a to hneď dvoma epizódami. V nich sa Tina zoznámila s tajomným horolezcom Robom, s ktorým sa stihla vzápätí aj rovno vyspať. Čo však spočiatku nikto nečakal, z tejto nečakanej a bláznivej "akcie" si napokon odniesla domov suvenír - dieťa. Na túto informáciu však rozhodne nebol pripravený ani otec dieťaťa - horolezec Robo, ktorý sa túto informáciu dozvedel tak trochu nečakane od Agátinho Adama. 

Som mama - Reakcie divákov na seriál na instagramovom profile JOJky Som mama - Reakcie divákov na seriál na instagramovom profile JOJky Zdroj: Instagram @tvjoj

Zdá sa však, že seriál dokonale odrzkadľoval aj reálie slovenských domácností a bežné príhody, aké zažívame každý deň. Nejde pritom len o mamičky, ale aj o všetkých ľudí, ktorí ich obklopujú. Preto niet divu, že v seriáli SOM MAMA sa našli úplne všetci. Dôkazom sú aj mimoriadne pozitívne reakcie, ktoré ste nám adresovali na sociálnych sieťach. Oceňovali ste nielen herecké výkony, ale aj samotný scenár či všadeprítomný ostrovtip a životné paradoxy, ktoré sa môžu stať každému z nás. 

"Veľmi milý seriál!!!! Už dávno som sa tak dobre nezabavila.... Dialógy nemajú chybu. A to som videla iba prvú časť. Už sa tesim, keď si nájdem čas a pozriem si druhú a ďalšie..."

"Super, zaujala ma už upútavka. Veľmi som sa nasmiala na niektorých scénach, hlavne s deťmi, ako bola ta čarodejnica" 

"Super seriál. S manželom sme sa zasmiali. Len škoda že treba čakať týždeň na nové casti."

Za takéto pozitívne rekacie vám všetkým ďakuejme Už teraz sa všetci tešíte na tretí a štvrtý diel seriálu, ktorý uvidíte opäť v tradičnom čase v stredu 12. septembra o 20:35 na JOJke!

Nový komediálny seriál SOM MAMA pokračuje s 3. a 4. časťou opäť v stredu o 20:35 na JOJke!