Kristína Tormová opäť reaguje na premúdrelé mamičky: Toto už fakt radšej nerobte!

Hlavná hviezda seriálu Som mama pred pár dňami radikálne zmenila svoj imidž a stala sa z nej blondínka. Vzápätí sa však ozvali niektoré nespokojné mamičky, ktoré sa obuli do toho, že tehotné ženy by si nemali nechať prefarbovať vlasy.

​Hlavná hviezda seriálu Som mama, herečka a spisovateľka Kristína Tormová, nedávno pribudla k ženám, ktoré sú aktuálne v radostnom očakávaní. A to necelý rok po tom, čo sa vydala za svojho manžela Petra. Už o pár mesiacov tak pribudne do rodiny Tormovcov nový súrodenec dvojičiek Matildy a Ely. A hoci je teraz herečka tehotná, rozhodne sa nechce vyhýbať skrášľovacím procedúram, najmä pokiaľ ide o úplne bežné veci, ako je napríklad zmena farby vlasov. Kristína teda neváhala a na svojom instagramovom profile zverejnila fotku s novým imidžom blondínky.

https://www.instagram.com/p/Bu-x9BhAQyn/

Táto premena však už nedala niektorým "vzorným" mamičkám spať a razom sa ozvali. Podľa nich totiž farbenie vlasov a tehotenstvo nejdú dokopy. Viaceré mamičky argumentovali prítomnosťou chemických látok vo farbách, ktoré sa následne dostanú aj do krvného obehu tehotnej ženy. Keď si však herečka tieto názory prečítala, okamžite uviedla veci na pravú mieru. Ako to však u nej býva zvykom, aj týmto nespokojným mamičkám to vysvetlila sebe vlastným humorným štýlom s poriadnou dávkou irónie a nadhľadu.  “Jasné! Prosím vás! Nefarbite si vlasy v tehotenstve! Je to nebezpečné a narodí sa vám dieťa vo farbe vašich vlasov!!!!,” odkázala "premúdrelým" mamičkám Kristína. Pravdou však je, že väčšina mamičiek jej zmenu imidžu pochválila a s názormi Kristíny naplno súhlasia. 

Sledujte seriál SOM MAMA v stredu o 20:35 na JOJke!