Tomu sa povie "podpora" nevernej kamošky: Darinkino šokujúce priznanie z mladosti!

Tina Rojková by sa najradšej po poslednej puse s Vincom prepadla pod zem a teraz sa mu vyhýba, ako len môže. S babami odídu preč, aby si prečistili hlavu. Darinka ju chce upokojiť a povie jej, že ľudia občas robia chyby nielen v partnerstve, ale aj v manželstve. Prizná sa so svojím hriechom z mladosti.

Robo je stále preč, aktuálne v Berlíne, a Tina v Bratislave nedávno zažila poriadne horúce chvíle s Vincom, ktorý s ňou ešte donedávna flirtoval. Napokon všetko dospelo až do momentu, kedy tento sexoš Tinu vášnivo pobozkal a ona ako obarená v panike rýchlo zutekala prečTeraz sa mu snaží všemožne vyhýbať a radšej ani nezdvíha telefón. Aby sa vyhla osudu, dostane nápad. Potrebuje zmeniť perspektívu a ísť s babami a deckami na dovolenku. Darinka aj Agáta nápad ocenia a vôbec neprotestujú. V rezorte sa k nim pripojí Angelika, ktorá naopak nechce deti ani vidieť. O celej situácii ešte donedávna vedela len Agáta. Zdá sa však, že už sa to nedá utajiť ani pred Darinkou. Keď jej to všetko obe vyklopia, Darinka vôbec nie je prekvapená a Tinu nechce súdiť. Navyše sa tvári, akoby to bola úplne normálna vec.

Sama vzápätí sa vzápätí prizná so svojím hriechom z mladosti: "Prosím ťa, komu sa to ešte nestalo? Keď som bola mladá, boli sme na večierku, kde bol bohatý podnikateľ, privatizér, a dal Majkovi neslušný návrh. Ak mu dovolí vyspať sa so mnou, dá mu milión korún." Tina s Agátou zostali v nemom úžase, nevedeli, čo si majú o tom myslieť. No Darinka to očividne myslela vážne. "Čo myslíte, ako Majko získal prvý kapitál na podnikanie?," dodala  bývalá boháčka. Tine bolo odrazu lepšie, takúto "podporu" skutočne nečakala. Darinka sa však zrazu začala cítiť trápne a všetko radšej rýchlo poprela. Tina však vie svoje. 

Sledujte seriál SOM MAMA dnes o 20:35 na JOJke!