Kristína Tormová je už rok šťastne vydatá: Manželovi adresovala tie najkrajšie slová!

Herečka, spisovateľka a hrdá mamina Kristína Tormová momentálne prežíva najkrajšie obdobie. Už rok je šťastne vydatá za manžela Petra, s ktorým aktuálne čakajú aj spoločný prírastok.

Sympatická a obľúbená herečka, spisovateľka a mama dvojičiek Kristína Tormová je už celý rok vydatá pani. Práve v týchto dňoch oslavujú so svojím dnes už manželom Petrom Tormom prvé výročie spečatenia ich vzťahu. O samotnej svadbe pritom hviezda seriálu Som mama informovala až neskôr a aj fotky z ich veľkého dňa zverejnila až s odstupom času. Počas prvého roka toho stihli čerství manželia skutočne veľa a to najkrajšie ich ešte len čaká. Už onedlho totiž privedú na svet nového človiečika, keďže Kristína je v pokročilom štádiu tehotenstva. K dvojičkám Ele a Matilde tak pribudne ďalší súrodenec. Pri príležitosti prvého výročia svadby venovala azda jedna z najznámejších slovenských mám otcovi nového prírastku na svojom instagramovom profile množstvo krásnych slov. "Takto nejako pred rokom som si zobrala za manžela pána Tormu s dátumom máme trochu problém, ale to všeobecne. Našli sme ho napokon v mailoch. Zobrala som si ho so všetkým, čo k nemu patrí, vrátane priezviska, lásky a neduhov," vyznala Kristína verejne svoje city. To však nebolo vôbec všetko.

​Podľa herečky je jednoducho všetko presne tak, ako má byť a ešte aj s priam dokonalým načasovaním. "Viem, čo je to taká naozajstná rodina, v ktorej je úcta, bezpečie, objatia, prirodzenosť a radosť, spoločné plány a otvorenosť. Viem, čo je to byť tím, čo je to úplne normálny a obyčajne neobyčajný život, čo je to mať sa pokojne a spokojne.. Dlho mi to trvalo, kým toto všetko prišlo v mojom živote do tohto štádia a ja ĎAKUJEM," napísala Kristína veľavravné slová pod fotku zo svadby spred roka, na ktorej si mladomanželia dávajú pusu. Kristíne, Petrovi i celej ich rodinke prajeme veľa šťastia aj na ďalšej spoločnej ceste životom. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Takto nejako pred rokom som si zobrala za manžela pána Tormu (s dátumom máme trochu problém, ale to všeobecne..našli sme ho napokon v mailoch ?). Zobrala som si ho so všetkým, čo k nemu patrí (jeho bicykel je mimo tejto množiny), vrátane priezviska, lásky a neduhov ? S tým tretím mám ojedinele maličký problémik, s tým prvým má dodnes problém bulvár (lebo vraj moje nové priezvisko im zle predáva plátky a tak sa ho niektorí rozhodli nepoužívať ), s tým druhým sme na tom veľmi dobre a rastie to (momentálne cca +12 kíl naviac má tá naša láska). S čím všetkým si ma zobral on, to ani nebudem rozpisovať, lebo na insta je obmedzený počet znakov. Nie, nie je to len papier...(mimochodom @som.macoch nevieš kde je???) Viem, čo je to taká naozajstná rodina, v ktorej je úcta, bezpečie, objatia, prirodzenosť a radosť, spoločné plány a otvorenosť, viem, čo je to byť tím, čo je to úplne normálny a obyčajne neobyčajný život, čo je to mať sa pokojne a spokojne..Toto bol náš deň v lese, kde sa pani z magistrátu zabárali podpätky do ihličia, pán starosta bol prvým človekom, ktorý tam prišiel v obleku ? a kde sme mali tie najláskavejšie a najzodpovednejšie a najkrajšie družičky v gumákoch na svete, ktoré tak milujeme, až nám z toho prepína. Všetko svadobné biele je batikované od zeminy, so vzormi od živice. Dlho mi to trvalo, kým toto všetko prišlo v mojom živote do tohto štádia a ja ĎAKUJEM. #dakujem Za všetko, každé ráno, každý večer..dievkam, @som.macoch -ovi, vesmíru, životu...a aj sebe. ?? Za našu bezpečnú bublinu. No nič..idem povysávať a umyť podlahy lebo bodrel jak prase máme. A predtým sa zhlboka nadýchnem a asi sa aj nahlas zasmejem. Od ščasťá. ??‍♀️??‍♂️????? S pozdravom matkomanželka Tormová (slovensky: Chrenová). foto by naša @kvetoslava_folktattoo_

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova),