Kristína Tormová priznala, čo jej nejde! Nájdete sa v jej slovách?

Kristína Tormová sa nebojí priznať, že aj ona má bežné problémy. Prednedávnom sa na svojom Instagrame sledovateľom zverila s vecami, ktoré jej robia problémy.

Matka troch detí pridala fotografiu, ku ktorej napísala autentický popis. "Skúšala som niekoľkokrát o 22:00 vyzerať ako teta v reklamnom katológu v pyžamku. To neviem to. To nie je moja parketa," uviedla herečka nenamaľovaná a nahodená v červenom pyžame. 

V príspevku sa však fanúšikom zdôverila tiež s tým, že nevie niekoľko ďalších vecí. V jej slovách sa množstvo z nás určite nájde. "Potom mi nejde ešte byť pokojná, keď mi niekto klame. Potom mi nejde hrať, že som s niekým ok, keď s ním ok nie som," priznala.

Okrem toho prezradila, že má problém s tým spraviť si voľný čas. "Neviem si urobiť pre seba aktívny čas. A neviem oddychovať. Ešte mi nejde neprokrastinovať a nepozerať si namiesto práce rôzne ľanové šaty." Napriek všetkým nedostatkom, ktorými údajne Kristína Tormová trpí, priznala, že jej oveľa viac vecí ide. "Učím sa nebyť na seba taká prísna. To mi tiež nejde," dodala herečka známa z obrazoviek TV JOJ zo seriálu Som mama.

 

Na instagramovom profile Kristíny nájdete viacero momentiek, ktorými herečka nepotrebuje stráviť hodiny úprav, jej fanúšikovia ju za jej autentickosť milujú!

Herečku v týchto dňoch naplno zamestnáva materstvo. S manželom  Petrom Tormom vychováva syna Alana a dvojičky Matildu a Elu, ktoré má s bývalým partnerom Jurajom Hajdinom.