Marcel Ochránek má v otázke peňazí jasno: Neuveríte, čo by spravil s výhrou v lotérii!

Obľúbený seriálový herec bude čoskoro opäť hviezdiť na obrazovkách TV JOJ a prezradil nám, ako by jednal, ak by sa ocitol v podobnej situácii ako hlavná postava Šťastnej rybky!

Hercov zo seriálu Šťastná rybka sme sa pýtali, čo by robili, ak by vyhrali desať miliónov eur v lotérii. Väčšina má jasno v tom, kde by peniaze investovala. Mnohí sa zhodnú na tom, že by ich použili pre potreby svojej rodiny. Inak na tom nie je ani Marcel Ochránek, má však ešte jeden plán. "Alebo by som to všetko vymenil za forinty a stal by sa zo mňa miliardár," prezradil premyslená plán sympatický herec! 

Toho uvidíte v seriáli Šťastná rybka ako Romana Piltza, otca dvoch dcér, pre ktoré by spravil čokoľvek. Rovnako tak pre svoju manželku, Táňu, ktorej zariadi vlastný kozmetický salón. Je teda zjavné, že Marcel má so svojou postavou mnohé spoločné. Aj on by bez váhania v prvom rade peniaze použil pre blízkych! 

Seriál Šťastná rybka prinesie TV JOJ na obrazovky už 14. júna. Na JOJ PLAY si ho môžete vychutnať exkluzívne už 7. júna!