Karolína Kubánková si od čias Prázdnin prešla veľkou premenou: Rastie z nej módna ikona!

Karolína mala od začiatkov nakrúcania seriálu Prázdniny len desať rokov a odvtedy si prešla veľkou premenou. Z dievčatka v seriáli vyrástla krásna teenagerka!

Na obrazovkách televízie ju diváci môžu sledovať už od útleho veku. V Prázdninách si zahrala rozmazanú a prefíkanú Lily, v Šťastnej rybke ju uvidíte v úlohe Kristíny Piltzovej. Jej postava prekvapí divákov sarkazmom či zmyslom pre iróniu. S postavou Lily bude mať mnohé spoločné. Otcom, ktorého v seriáli stvárni Marcel Ochránek, sa jej bude dariť úspešne manipulovať. V úlohe mladšej sestry bude mať dovolené oveľa viac ako jej strašia sestra Nina!  

Zdroj: IG/karoly_kubankova

​Dnes má hnedovlasá herečka už takmer pätnásť rokov a od začiatkov na televíznych obrazovkách si prešla poriadnou premenou. Sympatická teenagerka sa v herectve rozhodne našla a určite o nej ešte budeme veľa počuť. Okrem herectva ju baví tiež móda. Na jej sociálnej sieti môžete sledovať príspevky, kde má na sebe vždy trendy oblečenie a vo veku 14 rokov sa ňou môže inšpirovať nejedna dáma! 

 

Seriál Šťastná rybka prinesie TV JOJ na obrazovky už 14. júna. Na JOJ PLAY si ho môžete vychutnať exkluzívne už 7. júna!