Kristína Farkašová miluje seriálovú Barbie, v jednom byte s ňou by to však nezvládla!

Je odporná, no predsa ju všetci milujú.

Vo Svete podľa Evelyn je všetko iné, než kdekoľvek inde. Spolu s Evelyn v ňom žije partička veselých mladých kamošov s najrôznejšími osobnosťami, no predsa si spolu skvele rozumejú. Jednou z nich je aj Barbie, mladá majiteľka svadobného salónu, ktorá má na chlapov ťažké srdce. „Je chladná, cynická, rezignovaná, nie veľmi príjemná, nechcela by som s ňou bývať. Aj v civile som sa pýtala kolegov, prečo vlastne so mnou bývajú. Odporná, no pomôže, keď treba,“ opisuje svoju postavu Kristína Farkašová.

Barbie má na všetko svoj názor, najmä na chlapov. Síce zažíva románik so susedom Vajdom, nič to nemení na tom, že jej srdce obmäkčí len máločo a na lásku aj tak neverí. Jej predstaviteľka má však napriek tomu svoju postavu nesmierne rada a s bytovou partičkou sa úžasne bavila aj mimo kamier. Svedčia o tom aj milióny vtipných momentov, ktoré sa jednoducho nedajú pochopiť. „Vtipné momenty z nakrúcania nie sú prenosné. Jednoducho nám bolo spolu dobre a v istom momente sme sa potešili, že sme explodovali do pozitívnych prejavov radosti. Bolo to super, taký letný tábor, boli sme zavretí v tomto krásnom štúdiu, keď bolo vonku štyridsať stupňov,“ smeje sa sitkomová Barbie.  

Špecifický vzťah si Kristína Farkašová vybudovala aj s Evelyn, a tak sa z nich stali veľké kamošky, ktoré majú medzi sebou zvláštny sarkastický humor. „Veľmi som si obľúbila aj Jožka Vajdu, ktorého som dovtedy úplne nepoznala. Lukáša Dózu poznám ešte ako konzervatoristu. Števko Martinovič je jeden z najlepších kamarátov z vysokej školy,“ teší sa Kristína zo skvelej partičky, ktorá funguje aj mimo pľacu.

Sledujte premiérovú epizódu komediálneho sitkomu Svet podľa Evelyn už zajtra o 22:30 na JOJke!