O čom vlastne bude nový seriál Tomáš a Diana? Čakajú vás poriadne záchvaty smiechu!

Na JOJke už 24. mája odštartuje nový seriál Tomáš a Diana, ktorý je od prvej časti vysoko návykový! Prináša možnosť všetkým generáciám nenútene, s nadhľadom a s humorom nazrieť do anatómie partnerstva.

Partnerský život so sebou prináša mnohé úskalia, s ktorými sa partneri či manželia musia pasovať každý deň. Práve o tom hovorí seriálová novinka Tomáš a Diana, ktorú uvidíte na JOJke už od 24. mája! Ide o licencovaný seriál vychádzajúci z pôvodného francúzskeho originálu s názvom Un gars, une fille (Chlapec a dievča). Vznikol vo Francúzku ešte v roku 1999, vtedy ho diváci poznali vo forme krátkych 5-minútových epizód. Nakoniec z neho vznikol formát ponúkajúci približne 20-minútové epizódy. Práve takúto podobu má aj slovenská adaptácia, ktorá má 26 častí. O jeho úspechu svedčí aj to, že Slovensko bude 30-tou krajinou, kde sa pôvodný seriál vysiela.Seriál prinesie viac ako stovku vtipných skečov z partnerského života, ktoré patria k vôbec najpopulárnejším v televíznej či internetovej tvorbe. Som presvedčený, že v excelentnom podaní Diany Mórovej a Tomáša Maštalíra sa divákom postarajú o skvelú zábavu a mnohokrát sa v nich chtiac či nechtiac aj nájdu," povedal generálny riaditeľ JOJ Group, Marcel Grega.

​Pripravte sa na seriál prinášajúci krátke úseky zo života dvojice v zrelom veku s nadhľadom a humorom, pri ktorom sa zasmejete, oddýchnete si a možno si aj poviete, že je to presne ako u vás doma. Nazrite spolu s nami do anatómie partnerstva Tomáša a Diany, hereckého koncertu Tomáša Maštalíra a Diany Mórovej. Okrem hlavných postáv sa v seriáli objavia aj vedľajšie postavy, ktoré dopĺňajú dej, ale ich tváre na kamere nikdy neuvidíte.


Sledujte novinku Tomáš a Diana už od 24. mája o 20:35 na JOJke!