Skúsení herci Maštalír a Mórová: TOTO zažili v seriáli Tomáš a Diana po prvý raz!

V seriálovej novinke Tomáš a Diana si hlavné úlohy zahrali skvelí herci Tomáš Maštalír a Diana Mórová. Zaujímavosťou je, že hoci sú obaja vo svojom fachu ostrieľaní, je vec, ktorú v tomto projekte zažili po prvý raz!

Tomáš a Diana je seriálová novinka, ktorá prináša krátke úseky zo života dvojice v zrelom veku s nadhľadom a humorom, pri ktorom sa zasmejete, oddýchnete si a možno si aj poviete, že je to presne ako u vás doma. A to zďaleka nie je všetko, čo si na tomto seriáli zamilujete. Zárukou kvality sú aj hlavní predstavitelia, herci Tomáš Maštalír a Diana Mórová, ktorí patria k slovenskej hereckej špičke.

Zaujímavosťou však je, že hoci títo kolegovia zo Slovenského národného divadla pravidelne účinkujú v slovenských seriáloch, nikdy sa pred kamerou ešte nestretli. Tomáš a Diana tak bude ich prvý seriálový projekt. "Je to iná práca, ale tým, že toho človeka poznáte, poznáte ho pri práci...cez deň točíte a večer máte spolu predstavenie, tak mi to nepríde také cudzie. Práve naopak. To okolie, kameramani, maskéri, celý ten štáb bol iný. Aj keby ste robili so všetkými tými istými, ktorí su v divadle, tak na tom pľaci je to samozrejme iné. Ale nie je to o ľuďoch. Je to o tom, kde ste a tak. Ale tým, že ho poznám, tak som zrazu cítila takú istotu a domov, že mám tu niekoho známeho," povedala pre joj.sk Diana Mórová.

Spoluprácu s ňou si pochvaľuje aj Maštalír a ako prezradil, nevidí rozdiel v tom, či spolu hrajú na doskách, ktoré znamenajú svet alebo pred televíznou kamerou. "Hodnotiť prácu s Diankou je pre mňa trošku otrepané, lebo máme ľudsky aj pracovne za sebou toho naozaj veľa. Sme navyše priatelia, hrali sme spolu mnohokrát a to, či hráme spolu aj v tomto seriáli je tým pádom irelevantné. Navyše ona je skvelý herecký partner bez ohľadu na formát, formu, či je to divadlo, alebo pred kamerou. To, že sa dobre poznáme je vlastne pre takýto typ projektu zároveň veľkou výhodou," myslí si Tomáš.


Sledujte seriálovú novinku Tomáš a Diana už v stredu 24. mája o 20:35 na JOJke!