Tomáš a Diana sú ako väčšina párov na Slovensku: TOTO si na nich okamžite zamilujete!

Tomáš a Diana je seriálová novinka, ktorá prináša krátke úseky zo života dvojice v zrelom veku s nadhľadom a humorom, pri ktorom sa zasmejete, oddýchnete si a možno si aj poviete, že je to presne ako u vás doma. A to zďaleka nie je všetko, čo si na tomto seriáli zamilujete!

Tomáš a Diana, muž a žena, sú partneri, ktorí sa rozhodli ísť spolu životom. Diana je typická žena so svojou spontánnosťou a emotívnosťou. Všetky svoje myšlienky a pocity dáva hneď najavo. Ale ako pre väčšinu žien, ktoré to takto majú, nie je ľahké sa s tým niekedy rýchlo vysporiadať. Tomáš je typický muž so svojou inteligenciou a racionalitou. Vie byť veľmi starostlivý a chce robiť veci dokonale. Ale ako pre väčšinu mužov, ktorí to takto majú, nie je ľahké si to hneď priznať.

Keďže Tomáš ako muž menej rozumie emóciám, Diana musí ísť až na dreň pocitov, aby boli pochopené a vypočuté. Diana, keďže má v sebe aj láskavú naivitu, Tomáš jej často musí veľa vecí vysvetľovať, aby to jasne pochopila. Vzniká tak množstvo situácií a konfliktov, ktoré pozná vo vzťahu každý z nás. Aj to je dôvod, pre ktorý si túto novinku zamilujete!


Sledujte seriálovú novinku Tomáš a Diana už v stredu 24. mája o 20:35 na JOJke!