Prinesie novinka Tomáš a Diana návod na dokonalý vzťah? TOTO odkazujú tvorcovia!

Seriálová novinka Tomáš a Diana prinesie na obrazovky Televízie JOJ krátke úseky zo života dvojice v zrelom veku s nadhľadom a humorom. Zasmejete sa na nich, oddýchnete si a možno si aj poviete, že je to presne ako u vás doma. Dostanete však pri sledovaní tohto seriálu aj návod na dokonalý vzťah? Toto si myslí kreatívny producent!

Tomáš a Diana, muž a žena, sú partneri, ktorí sa rozhodli ísť spolu životom. Diana je typická žena so svojou spontánnosťou a emotívnosťou. Všetky svoje myšlienky a pocity dáva hneď najavo. Ale ako pre väčšinu žien, ktoré to takto majú, nie je ľahké sa s tým niekedy rýchlo vysporiadať. Tomáš je typický muž so svojou inteligenciou a racionalitou. Vie byť veľmi starostlivý a chce robiť veci dokonale. Ale ako pre väčšinu mužov, ktorí to takto majú, nie je ľahké si to hneď priznať.

​Seriálová novinka ukazuje anatómiu vzťahu, ktorá pobaví všetky generácie. Pretože mužsko-ženské vzťahy sú veľmi vďačná téma. Seriál však nemá ambíciu ponúkať návod na dokonalý vzťah. Ten má totiž podľa kreatívneho producenta a dlhoročného terapeuta každý v sebe. Seriál nedáva jasné odpovede na základné otázky vzťahov, len ich vo svojej autentickosti ukazuje a necháva diváka nech si nájde odpoveď, ktorú má každý z nás vo vnútri, sám. Vzťahový život tiež nedáva hneď jasné odpovede, ale každý ich vníma a nakoniec aj vie," povedal kreatívny producent seriálu Patrik Balint.

​Cieľ projektu veľmi jasne vníma aj herečka Diana Mórová, ktorá stvárňuje hlavnú ženskú postavu. "Verím, že v dnešnej dobe, že to ľudí odľahčí. To nie je seriál, nad ktorým by ste sa mali zamyslieť, trpieť alebo lúštiť, ako to dopadne. Je to seriál, ktorý...je to taká pohyblivá kulisa, keď si večer majú tie páry sadnúť za stôl a porozprávať sa, čo a ako. Medzitým si možno pustia Televíziu JOJ a tam zrazu uvidia tieto páry, čo my hráme. Zasmejú sa a povedia si, že to je ako u nás doma. Zdvihne im to náladu, trošku ich to rozosmeje a zabudnú na nepekné veci," myslí si Mórová.

Sledujte seriálovú novinku Tomáš a Diana už v stredu o 20:35 na JOJke!