Najhoršie baliace hlášky, aké ste kedy počuli: Páni, TAKTO to určite na ženy neskúšajte!

Seriálová novinka Tomáš a Diana priniesla pohľad na partnerský život dvojice, ktorá spolu žije už nejaký ten piatok. A, keďže každý vzťah sa začína zoznamovaním a/alebo "balením", malú ukážku z Tomášových zvádzacích techník sme videli aj v stredajšej časti. Ale rozhodne ich neodporúčame vyskúšať v praxi!

V úvodných častiach seriálovej novinky Tomáš a Diana sme mali možnosť hlavných hrdinov už čiastočne spoznať a nazrieť do ich partnerského života. V ich fungovaní sa zrejme našla väčšina párov, pretože život vo dvojici má mnohé úskalia, s ktorými sa partneri či manželia musia pasovať každý deň. Skôr než sa dvaja ľudia stanú párom, musia sa dať nejako dokopy a práve tomu bola venovaná aj jedna scénka.

Tomáš sa chválil Diane a ich priateľom, že má v talóne hneď niekoľko výborných baliacich hlášok. Čo však on považuje za dokonalé zvádzanie, je v skutočnosti azda to najhoršie, čo ste kedy počuli. "Princezná, vieš koľko váži ľadový medveď? Dosť na to, aby prelomil ľady medzi nami. Madam, vás si odniekiaľ pamätám. Ja už viem. Z mojej postele. Ak mi dáte ruku, môžem vám vyveštiť, kde dnes v noci skončíme," povedal Tomáš. "Toto funguje?" opýtal sa ich kamarát, ktorého si zahral Juraj Loj. "Prešiel som na tom vysokú školu...Slečna, rád by som vás na niečo upozornil. Na mňa," adresoval Diane. Tá mu však veľmi rýchlo vysvetlila, ako sa veci majú. "Jáj, Tomáško, ty ďakuj Bohu, že už žiadnu ženu nemusíš baliť," dodala s chápavým úsmevom.


Sledujte seriálovú novinku Tomáš a Diana opäť v stredu o 20:35 na JOJke!