Chystáte sa na dovolenku? Dámy, toto pred partnerom nerobte, vytáča ich to dobiela!

Tomáš a Diana sú partneri, ktorí sa rozhodli ísť spolu životom. Keďže sú ale obaja takmer vo všetkom odlišní, často medzi nimi vznikajú mnohé nedorozumenia. A výnimkou rozhodne nie je ani chystanie sa na dovolenku. Čo počas toho mužov na ženách doslova privádza do šialenstva?

Seriálová novinka Tomáš a Diana ukazuje anatómiu vzťahu, ktorá pobaví všetky generácie. Pretože mužsko-ženské vzťahy sú veľmi vďačná téma. Hoci seriál nemá ambíciu ponúkať návod na dokonalý vzťah, môžeme sa vďaka nemu o vzťahoch čo-to priučiť.Seriál nedáva jasné odpovede na základné otázky vzťahov, len ich vo svojej autentickosti ukazuje a necháva diváka nech si nájde odpoveď, ktorú má každý z nás vo vnútri, sám. Vzťahový život tiež nedáva hneď jasné odpovede, ale každý ich vníma a nakoniec aj vie," povedal kreatívny producent seriálu Patrik Balint.

V najnovšej časti uvidíte v odľahčenej forme aj konflikt, ktorý medzi partnermi či manželmi často vzniká počas chystania sa na dovolenku. Kým muži si z toho obvykle ťažkú hlavu nerobia, ženy sa potrebujú pripravovať aj niekoľko dní pred odchodom. Všetko si poctivo nachystajú, pobalia, dôkladne zvážia, koľko kusov oblečenia potrebujú a pre istotu pridajú aj niečo do zásoby. Napríklad, pre prípad zlého počasia. Ako to môže vyzerať v praxi, si pozrite vo videu HORE!

Sledujte seriál Tomáš a Diana každú stredu o 20:35 na JOJke!