Skvelá správa pre fanúšikov Tomáša a Diany: Príbehy z partnerského života dostanú druhú sériu!

Seriál Tomáš a Diana si počas niekoľkých týždňov vysielania získal množstvo fanúšikov. Láskavý humor, ktorým tvorcovia podali situácie z partnerského života, ste si skrátka zamilovali. Projekt v stredu dobehol do svojho finále, no nezúfajte! Už teraz sa môžete tešiť na druhú sériu!

Tomáš a Diana je licencovaný seriál vychádzajúci z pôvodného francúzskeho originálu s názvom Un gars, une fille (Chlapec a dievča). Vznikol vo Francúzku ešte v roku 1999, prišom vtedy ho diváci poznali vo forme krátkych 5-minútových epizód. Nakoniec z neho vznikol formát ponúkajúci približne 20-minútové epizódy. Práve takúto podobu má aj slovenská adaptácia, ktorá si od prvej časti získala množstvo fanúšikov. V stredu večer sme odvysielali nateraz poslednú časť, no rozhodne netreba zúfať. Na novú sériu sa môžete tešiť po krátkej letnej pauze a to už od septembra!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Ak patríte medzi seriálových nadšencov, od budúceho týždňa sa môžete tešiť na seriál Iveta, ktorý od štartu absolútne valcoval a stal sa tak najsledovanejším seriálom tohto roka!