Úsmevné príbehy z partnerského života sa vracajú: Kedy uvidíte nové časti Tomáša a Diany?

Seriál Tomáš a Diana si počas niekoľkých týždňov vysielania získal množstvo fanúšikov. Láskavý humor, ktorým tvorcovia podali situácie z partnerského života, ste si skrátka zamilovali. A pre všetkých fanúšikov tohto seriálu máme skvelú správu. Nové časti uvidíte už čoskoro!

Tomáš a Diana je licencovaný seriál vychádzajúci z pôvodného francúzskeho originálu s názvom Un gars, une fille (Chlapec a dievča). Vznikol vo Francúzku ešte v roku 1999, prišom vtedy ho diváci poznali vo forme krátkych 5-minútových epizód. Nakoniec z neho vznikol formát ponúkajúci približne 20-minútové epizódy. Práve takúto podobu má aj slovenská adaptácia, ktorá si od prvej časti získala množstvo fanúšikov.

Tomáš a Diana Zdroj: TV JOJ

​V hlavných úlohách sa predstavili fantastickí herci Diana Mórová a Tomáš Maštalír, ktorí v seriáli predvádzajú doslova herecký koncert. A budú v tom pokračovať! Druhá séria príbehov z partnerského života, pri ktorých si poviete, že je to ako u vás doma, totiž na JOJke odštartuje už 22. augusta po Nemocnici! Nenechajte si to ujsť!