Tomáš a Diana sa vracajú v plnej sile: Debata na TÚTO tému bola určite v každom vzťahu!

Seriál Tomáš a Diana si počas niekoľkých týždňov vysielania získal množstvo fanúšikov. Láskavý humor, ktorým tvorcovia podali situácie z partnerského života, ste si skrátka zamilovali. Nové časti, ktoré štartujú na JOJke už dnes večer, sa vracajú v plnej sile a my vám prinášame malú ochutnávku!

Návykový seriál Tomáš a Diana dáva možnosť všetkým generáciám nenútene, s nadhľadom a s humorom nazrieť do anatómie vzťahu. Seriál totiž ukazuje partnerský život presne tak, ako ho poznáte. Výnimkou nebude ani dnešná časť. Azda v každom vzťahu sa totiž skôr či neskôr začne debata na tému dedičstvo či pohreb. O týchto veciach sa budú v dnešnej časti baviť aj Tomáš a Diana a ich hlášky vás zaručene pobavia. A možno si aj poviete, že je to ako u vás doma!

Tomáš a Diana je licencovaný seriál vychádzajúci z pôvodného francúzskeho originálu s názvom Un gars, une fille (Chlapec a dievča). Vznikol vo Francúzku ešte v roku 1999, prišom vtedy ho diváci poznali vo forme krátkych 5-minútových epizód. Nakoniec z neho vznikol formát ponúkajúci približne 20-minútové epizódy. Práve takúto podobu má aj slovenská adaptácia, ktorá si od prvej časti získala množstvo fanúšikov. V hlavných úlohách sa predstavili fantastickí herci Diana Mórová a Tomáš Maštalír, ktorí v seriáli predvádzajú doslova herecký koncert.


Sledujte pokračovanie seriálu Tomáš a Diana každý utorok po Nemocnici na JOJke!