Top Star  Pavolová

Top Star opäť na obrazovkách TV JOJ!

Po prestávke opäť v nedeľu pokračujú reportáže zo sveta šoubiznisu.

Spoločenské udalosti ako plesy, krsty, party. K tomu krásne redaktorky a udalosti, ktoré hýbu šoubiznisom. Top Star magazín sa po pauze opäť vracia na obrazovky TV JOJ! Prinesie vám pikantné odhalenia, správy, ktoré sa o známych osobnostiach inde nedozviete a najmä s kamerou zavíta na spoločenské akcie, ktoré inde neuvidíte.

Redaktorky Ivana Šišková, Alexandra Orviská, či Petra Poláčiková sa už tešia na všetkých divákov. „Zimnú pauzu som strávila s rodinou. Poriadne som si oddýchla, boli sme aj na horách. Ale už pripravujem nové reportáže,“ prezradila sympatická Petra. Rovný názor zdieľajú aj jej ostatné kolegyne. Alexandra Hinková sa tiež bola nadýchať čerstvého vzduchu, aby v plnej sile prinášala tie najpikantnejšie informácie. „Počas pauzy som bola aj v tíme Novín. Témy sú samozrejme odlišné. Pracuje sa tam v rýchlejšom tempe – denne, svižne. Ja som akčný človek, takže mi to vyhovovalo. Ale Top Star mám rada. Teším sa, bola som si pred jeho opätovným štartom ešte oddýchnuť na Kysuciach,“ prezradila.

Na divákov sa teší aj moderátorka Stanka Pavolová: "Celé sviatky som strávila s rodinou a užívali sme si, že sme opäť všetci spolu. Ale oddýchla som si aj na lyžovačke na horách. Už sa však teším na vysielanie." Top Star je pripravený už v nedeľu o 17.15 hod. na obrazovkách TV JOJ!