Saša Orviská šokovala fanúšičky svojou módnou kreáciou: Dali by ste si TO na seba aj vy?

Moderátorka obľúbenej relácie Topstar patrí medzi najkrajšie a najštýlovejšie ženy slovenského šoubiznisu. Vie, čo sa nosí a trendy má doslova v malíčku. O to viac všetky fanúšičky zaskočila kreácia, ktorú si dala na seba. V spoločnosti sa totiž považuje skôr za faux pas, než za módnu vychytávku.

Moderátorka šoubizovej relácie Topstar, Saša Orviská, má k móde a k trendom naozaj veľmi blízko. Vždy sa rada pekne a štýlovo obliekala a mala výborný vkus, vďaka čomu jej fanúšičky doslova striehnu na každý jej nový outfit. Svoj Instagram odjakživa plnila fotkami dokonalých stylingov, s ktorými by pokojne mohla konkurovať aj veľkým svetovým fashionistkám či hviezdnym IT girls. Experimentuje s farbami, vzormi, strihmi a nebojí sa kombinovať aj naoko neskombinovateľné. Keď sa to spojí s jej vysekanou postavou, krásnou tvárou a sexi vyžarovaním, módna ikona je na svete.

Že sa experimentov v móde nebojí, dokazuje aj kreácia, ktorou sa pochválila na sociálnej sieti. Saša si totiž do čiernych sandálov obula kontrastné biele ponožky. Táto kombinácia sa pritom v spoločnosti považuje skôr za faux pas, než za horúcu vychytávku. Zlé jazyky ju dokonca pripisujú „bratom Čechom“ ako národný odev. Pravdou ale je, že top módne domy už niekoľko rokov prisahajú práve na kombináciu ponožiek a sandálov či lodičiek. Pravidelne sa objavuje na prehliadkach či vo fashion editoriáloch v módnych magazínoch. Keďže Saša má módu v malíčku, je dosť možné, že práve ponožky do takejto obuvi budú o pár týždňov či mesiacov nosiť všetky ženy.

FOTO ponožiek v sandáloch nájdete v galérii: