Saša Orviská ukázala svojho synčeka Jonatana: Emotívne slová o bábätku vás roztopia!

Moderátorka Top Staru sa vo štvrtok stala po druhýkrát maminou, keď v nemocnici v New Yorku priviedla na svet svoje druhé dieťa – synčeka Jonatana. Na rozdiel od mnohých iných celebrít, Saša nerobila žiadne okolky a krátko po pôrode ukázala tváričku svojho rozkošného drobca.

Moderátorka Saša Orviská aktuálne prežíva jedno z najkrajších období vo svojom živote. Vo štvrtok sa totiž stala dvojnásobnou maminou, keď v pôrodnici v New Yorku priviedla na svet synčeka Jonatana. Ten je plodom jej dlhoročného vzťahu s hokejovým brankárom Jaroslavom Janusom. Čerstvá mamička na rozdiel od poniektorých známych tvárí zo šoubiznisu nerobila po narodení chlapčeka žiadne okolky a krátko po pôrode sa fanúšikom pochválila krásnou fotkou s drobcom. K nej uviedla aj emotívne slová plné lásky. Ďakujem bohu, ďakujem Vám za každú správu, za to, že aj keď sa Džony vypýtal na svet trolinku skôr, vydržal v brušku najdlhšie, ako vedel. Som najviac happy, že mám dve zdravé deti,“ napísala Saša k prvej fotke s Jonatanom.

Najmladší člen rodiny sa okamžite stal aj maznáčikom svojej staršej sestry Viktorie, ktorá sa z brata nesmierne teší. Ťauťe, tu som sa práve narodil a zmenil svet a život všetkým naokolo… A nechápem, prečo som hneď od mojej segriš dostal nové meno Benjamínko. Veď mňa tu nikto nechcel rozmaznávať, tuším. Mama mi dala dole čapicu, neviem, čo bola celý čas zvedavá, či mám vlasyyy, tsss,“ zhodnotila Orviská pri ďalšej snímke. Že sa prírastku do rodiny nevedeli dočkať, dokazuje aj nádherná výzdoba, ktorá na moderátorku čakala po návrate z pôrodnice v newyorskom byte, v ktorom aktuálne bývajú. Všade sa to hemžilo modrými či červenými balónmi v tvare srdca a nechýbali ani čerstvé kvetiny. Nuž, príchod dieťatka na svet je naozaj obrovskou radosťou pre každú rodinu. Blahoželáme!