Thomas Puskailer ukázal fotky z mladosti: Fíha, na niektorých záberoch ho ani nespoznáte!

Sympatický spevák a moderátor sa aktuálne pýši imidžom hodným hviezdy. Vždy je nahodený v štýlových outfitoch, má perfektný účes a samozrejme, nechýba jeho hollywoodsky úsmev. No aj on bol kedysi obyčajným chlapcom.

Thomas Puskailer je divákom JOJky veľmi dobre známy z viacerých projektov. Aktuálne je jednou z tvárí Ranných novín, v ktorých uvádza sekciu Šoubiznis a taktiež pracuje v relácii Top Star. Okrem toho je aj divadelným a muzikálovým hercom. Popri práci sa stíha aj naplno venovať svojej rodine – byť milovanej Abbie dobrým manželom a byť vzorným otcom pre svojich dvoch synčekov. Práve jeho najbližší sú mu najväčšou oporou a hnacím motorom.

Keď Thomas pred časom oslavoval narodeniny, jeho manželka Abbie na svojom profile na Instagrame zverejnila niekoľko spoločných fotiek, ktoré zachytávajú ich narodeninové oslavy. Dovedna ich už bolo sedemnásť a tak je jasné, že niektoré zábery majú nejaký ten rôčik. Zaľúbenci na nich pochopiteľne vyzerajú úplne ináč než v súčasnosti, no viac než premeny krásnej blondínky je zaujímavé sledovať imidžové zmeny Thomasa. Za pár rokov vystriedol hneď niekoľko rôznych účesov i celkových imidžov. Jediné, čo sa na snímkach nemení, je ich veľká láska a Thomasov hviezdny chrup. Čo poviete?