Miniséria Ultimátum bude plná hereckých hviezd: Pozrite, na aké mená sa môžete tešiť!

Už v marci na obrazovkách televízie JOJ odštartuje dlho očakávaná novinka, ktorou je rukojemnícka dráma Ultimátum. V minisérii si zahrá množstvo skvelých a zaujímavých hercov, takže sa rozhodne máte na čo tešiť!

Rukojemnícka dráma Ultimátum je 8-dielna miniséria, ktorú sme natočili v koprodukčnej spolupráci s Českou televíziou. Výnimočný projekt vznikol pod režisérskou taktovkou Michala Kollára, ktorý má na konte množstvo úspešných projektov a je tak zárukou kvality. V nadupanej novinke vás čaká napätie, dráma i výnimočné herecké výkony slovenskej i českej špičky. V Ultimáte si zahrajú herci ako Ján Koleník, Milan Bahúl, Ester Geislerová, Sväťo Malachovský, Dušan Cinkota, Diana Mórová, Zuzana Konečná, Edita Koprivčević Borsová, Marko Igonda, Gregor Hološka, Juraj Hrčka, Alena Mihulová, Tatiana Kulíšková, Peter Kočiš, Miroslav Etzler a ďalší.

Miniséria Ultimátum je moderným a v našej televíznej tvorbe unikátnym projektom takzvaného „contained thrilleru“, kde sa napínavý dej sústreďuje na jedno miesto. Uzavretý príbeh počas ôsmych epizód je kombináciou niekoľkých atraktívnych žánrov. Politický triler, rukojemnícka dráma či lekárska dráma. Obsahovo príbeh vychádza z tradície skutočných príbehov, ktoré reflektujú aktuálne spoločenské dianie a ponúkajú divákovi pohľad za oponu. Pripravte sa na vyjednávačskú drámu, akú ste doteraz nezažili!

Tagy: ultimátum