Prvý rozhovor s Adrianou Kmotríkovou po odchode z JOJky: Ako sa má a čomu sa venuje?

Moderátorka Adriana Kmotríková v najnovšej epizóde Siedmeho neba pomáhala ťažko skúšanej rodinke malej Kačenky. Rozkošné dievčatko bojuje s najťažšou formou cystickej fibrózy.

Moderátorka Adriana Kmotríková sa rozhodla odísť zo spravodajstva televízie JOJ a začiatkom januára hlásila svoje posledné správy. Po pár týždňoch sa opäť postavila pred televízne kamery, no nie ako moderátorka, ale ako osobnosť, ktorá podala pomocnú ruku rozkošnej Kačenke. Tá má totiž najťažšiu formu cystickej fibrózy. S touto chorobou bojovala aj Kmotríkovej dcérka Natálka, ktorá jej však ako šesťročná podľahla. Preto dokáže pochopiť problémy tejto rodiny tak, ako nikto. „Mám svoju zlú skúsenosť, ktorú by som nepriala nikdy nikomu. Ani najväčšiemu nepriateľovi. Nemám nepriateľov, ale nikomu by som to nepriala, aby prežil svoje dieťa,“ povedala pre joj.sk.

Moderátorka na nakrúcaní Siedmeho neba vyzerala naozaj báječne, žiarila a usmievala sa na všetky strany. Podľa jej slov je to spôsobené tým, že má na seba dostatok času. „Všetci vravia, že žiarim. Ale nie preto, že som odišla z JOJky. Preto, že mám viac času. Samozrejme, to televízne spravodajstvo prináša časový stres. Pretože každý večer sa tie Noviny pripravujú tesne pred 19:30, aby boli aktuálne. Príspevky sa dokončujú minúty pred vysielaním. Takže, prinášalo to určitý stres,“ dodala.