Vilo Rozboril o novej sérii Siedmeho neba: Z čoho mal pri nakrúcaní najväčšie obavy?

Obľúbené Siedme nebo sa po niekoľkých mesiacoch opäť vracia na televízne obrazovky. Nakrúcanie nových častí bolo ovplyvnené pandémiou koronavírusu podobne ako ostatné televízne relácie či seriály. A s tým súvisia obavy, ktoré mal z výroby moderátor Vilo Rozboril.

Obľúbená relácia V siedmom nebi podáva na JOJke pomocnú ruku tým, ktorí to najviac potrebujú už niekoľko rokov. S Novými časťami prichádza vždy koncom roka v slávnostnom období tesne pred adventom. Nakrúcanie dokrútok však začína oveľa skôr a to pár týždňov po skončení predošlej série. Tento rok však bola výroba jednotlivých častí značne ovplyvnená šíriacou sa pandémiou koronavírusu.Ja som sa trošku obával, keď sme začali točiť. Viete, keď majú spravodajcovia rúška alebo vidíte toho Matoviča s rúškom, tak dobre. To sa dá v tých správach prežiť. Všetci už povedzme poznajú tých politikov. Ale v tomto type relácie ja by som v tom videl veľký problém. Sme relácia, o ktorej sa hovorí, že je to emotívna šou. Ak by sme tým ľuďom prekryli tie tváre, nevidíte tú emóciu. Nevidíte, čo cíti pri tom, keď sa so mnou rozpráva, keď hovorí svoj životný príbeh,“ vysvetlil moderátor Vilo Rozboril.

V súvislosti s koronavírusom boli teda počas nakrúcaní príbehov prijaté prísne hygienické pravidlá. „Pod vplyvom toho sme prijali opatrenia, že každý týždeň chodíme na pretestovanie, aby sme mohli natáčať bez rúšok. Samozrejme, druhá vec, musia s tým tí ľudia súhlasiť. Ale musím povedať, že ľudia súhlasili. Toto bolo komplikované. Nájsť kompromis, aby to bolo televízne zaujímavé, ale na druhej strane, aby sme urobili za dosť tej ochrane. Mám pocit, že sa to podarilo,“ zhodnotil Vilo.

Ako sa nakrúcala upútavka k Siedmemu nebu? Pozrite si VIDEO:

Jedným dychom dodal, že ľudia, ktorým zaklopali na dvere, ich vítali s otvorenou náručou a širokým úsmevom. Rozboril spolu so štábom cítili, že ľudia po mesiacoch izolácie túžia po tom, aby sa dvere znovu otvárali. Preto sa práve otvorené dvere stali lajtmotívom aktuálnej série. „Dvere, pretože dvere posledné mesiace na Slovensku zostávali zatvorené. Bola karanténa, tak boli všetci schovaní a chránili sa. Tými dverami chceme dávať najavo to, že chceme, aby sa znovu otvárali. Aby sme sa znovu mohli stretávať. My chceme otvárať dvere preto, aby sme otvorili srdcia divákom popri tom, ako budeme pomáhať. Budeme pomáhať vo veľkom. Máme nakrútené úžasné príbehy. Tak verím, že tak, ako sa nám pri nakrúcaní upútaviek otvárali dvere, že sa budú otvárať aj tie divácke srdcia a divácky záujem o ďalšiu sériu Siedmeho neba, ktorá začína 15. novembra,“ dodal na záver.

Sledujte nové časti obľúbenej relácie V siedmom nebi už v nedeľu 15. novembra o 20:35 na JOJke!