Skromný a zároveň ten najvzácnejší dar: Rozborilovci si pod stromček želajú len TOTO!

Vianoce sú najkrajším obdobím v roku, no tie tohtoročné budú mať pre pandémiu koronavírusu akúsi inú, trpkejšiu príchuť. Vedia to aj manželia Rozborilovci, ktorí si pod stromček želajú ten najvzácnejší dar.

Na rok 2020 asi drvivá väčšina sveta nebude spomínať v najlepšom, pretože nás postihla pandémia koronavírusu. Hoci sme si všetci mysleli, že na Vianoce na ňu budeme už len spomínať, opak je pravdou. Počty chorých sú stále vysoké, mnohí pre COVID-19 prišli o svojich blízkych a veľa ľudí svoju rodinu nevideli dlhé mesiace. Preto si asi všetci najviac želáme, aby sa to už celé skončilo. Rovnako to cíti aj moderátor Siedmeho neba. „Ja sa už teším na to, že tento nešťastný rok skončí. Na druhej strane, človek by mal byť vďačný za každý deň, ktorý prežije… Žijeme ťažkú dobu, žijeme čudnú dobu. Verím, že Vianoce pre nás budú takým časom, kedy si možno vydýchneme,“ nádeja sa Vilo Rozboril.

Ten si pod vianočný stromček spolu so svojou milovanou manželkou Sandrou želá skromný, no zároveň ten najvzácnejší dar. „Verím, že Vianoce budeme mať pokojnejšie. Že sa budeme môcť stretnúť, v našom prípade, s maminami. Obidve sú osemdesiatničky, obidve na Vianoce oslavujú sviatok. Moja mama je narodená na Štedrý deň, to je veľká vec. Ja ju chcem navštíviť. Moja svokra sa volá Eva a má meniny na Štedrý deň. Chceme aj svokru navštíviť. Obidve sú vdovy a chceme byť s nimi. Chceme, aby tie Vianoce dopadli dobre a chceme, aby sme ich prežili v kruhu rodiny. Verím, že nám to bude dožičené,“ povedal Vilo. Želám všetkým ľuďom dobrej vôle, aby mali vianočné sviatky podľa svojich predstáv a podľa možnosti čo najviac bez obmedzení, ktoré možno sú v niečom zachraňujúce, ale predsa len sú obmedzujúce. Pekné sviatky,“ dodal.