Svokra Vila Rozborila vyráža dych mladistvým výzorom: Čože, ona bude mať 81 rokov?

Moderátor obľúbenej relácie V siedmom nebi je už takmer štyri roky šťastne ženatý s doktorkou Sandrou Rozborilovou. Svadbou okrem milovanej ženy získal aj sympatickú svokru, s ktorou má vynikajúci vzťah. A navyše, ešte aj perfektne vyzerá. O pár dní oslávi 81. narodeniny, no tento vek by jej nikto netipoval!

Vilo Rozboril sa pred takmer štyrmi rokmi koncom júna oženil so svojou láskou, doktorkou Sandrou Rozborilovou. Tá vyzerá priam božsky a vždy ohuruje nielen svojím výzorom, ale aj skvelou postavou a výborným vkusom. Gény na krásu a mladistvý vzhľad bez pochýb zdedila po svojej mame Eve, ktorá svojím výzorom doslova vyráža dych. O pár dní totiž oslávi 81. narodeniny, no v skutočnosti vyzerá oveľa oveľa mladšie.

Dôkazom je aj najnovšia fotka, ktorou sa na svojom profile na sociálnej sieti pochválila Vilova manželka. Sandra sa s mamou vybrala na prechádzku so zmrzlinou a pri tejto príležitosti sa spolu vyfotili. Dnes som si užila krásny deň so svojou maminou,“ napísala známa doktorka k snímke, z ktorej ostali všetci v šoku. Obe dámy totiž vyzerajú naozaj výborne, sviežo a mladistvo.Aká matka, taká Katka.. obe krásne dámy,” písalo sa v komentároch. Nuž, dobré gény sú výhrou v lotérii!

Sandra Rozborilová s mamou Evou Zdroj: archív S.R.