Hlboké emócie, sila priateľstva i ľudskosti: Aké príbehy uvidíte V siedmom nebi?

Obľúbená relácia V siedmom nebi už niekoľko rokov prináša do osudom ťažko skúšaných rodín nádej a pomáha tým, ktorí si pomôcť nedokážu sami. Aj v nových častiach uvidíte množstvo krásnych príbehov, ktoré dokazujú, že rodina, zdravie a odhodlanie sú azda tými najdôležitejšími zložkami života.

Veta, že zdravie a rodina sú tým najdôležitejším, znejú ako klišé. Avšak, každý kto vie, ako chutí strata jedného či druhého, vie veľmi dobre, že je v nej skrytá celá podstata života. Prítomnosť blízkej a milovanej osoby, pevného zdravia a dôstojného života sú v zásade tým jediným, čo naozaj potrebujeme. Ak sa k tomu pridá čo i len kvapka nádeje, aj tie najhoršie chvíle budú o trochu znesiteľnejšie. O to sa bude v nových častiach usilovať aj obľúbené Siedme nebo, ktoré prinesie na obrazovky JOJky mnoho silných a emotívnych príbehov. „Karin má dve deti, 5-ročného syna a 3-ročnú dcérku. Čaká 3. dieťatko. Má sa narodiť na Štedrý deň. Jej partner 28-ročný Janko zrazu pred obchodom odpadol…a zomrel. O tom, že čakajú s Karin 3.dieťa, vedel 2 dni. Moc sa tešil. Svoje dieťa už nikdy neuvidí. A Karin bude s 3 deťmi a 326 eurami mesačne na všetko sama. Sú stretnutia, po ktorých človek naozaj nemá chuť sa sťažovať,“ povedal moderátor Vilo Rozboril o príbehu, ktorý uvidíte už tento piatok.

V nových častiach Siedmeho neba uvidíte aj viacerých hrdinov, ktorí napriek ťažkému osudu na svet nezanevreli a stále sa vedia usmievať. Hrdinkou je aj mama Dáša, ktorá sa stará o dvoch synov, pričom jeden je hendikepovaný, a ešte aj o vnučku, o ktorú jej mama nejaví záujem. Som u nich a necítim ťažobu, zlobu a zanevretosť na svet. Cítim pokoru, lásku. A z detí vďačnosť a skromnosť. A tak si v duchu premietam, na akých blbostiach sme schopní sa hádať tu na Facebooku. Akým nezmyslom a zlobe dávame priestor. Skutočný život Slovákov nevidíme na obálkach časopisov ani na influencerských stránkach. Toto je, žiaľ, smutná a asi aj väčšinová tvár Slovenska. A som rád, že budeme V siedmom nebi práve týmto skutočným hrdinom života pomáhať,“ napísal Vilo.

https://www.facebook.com/ViloRozboril/photos/4665690453490979

Sledujte obľúbené V siedmom nebi už v piatok 26. novembra o 20:35 na JOJke!