Vilo Rozboril o smutných chvíľach na konci roka: Jeho slová zaboleli všetkých psíčkárov!

Obľúbený moderátor krátko pred koncom roka prežíval spolu s manželkou Sandrou naozaj smutné chvíle. Náhle a nečakane totiž prišli o milovaného psíka. Najsmutnejší je však spôsob, akým sa to stalo...

Moderátor Vilo Rozboril je známy tým, že patrí k milovníkom psíkov a v jeho domácnosti bol vždy nejaký štvornohý chlpáč. Každý, kto patrí k psíčkárom, vie, že toto verné stvorenie je plnohodnotným členom rodiny a tak jeho strata vždy veľmi bolí. Niet preto divu, že Vilo spolu s manželkou Sandrou mali smutný koniec roka. Na jeho sklonku totiž prišli o milovanú Lilku. Takúto ani žiadnu inú fotku s našou Lilkou si už nikdy nespravíme. Pred mesiacom sme s ňou boli na prechádzke na pešej zóne v Starom meste v Bratislave. Pešia zóna, Lilka na vodítku. A cyklista, roznášač jedla Woltu nám ju strhol a zlomil jej väz. Niesli sme ju na rukách k veterinárovi asi kilometer, ale pomôcť sa už nedalo,“ napísal moderátor k snímke, na ktorej pózuje spolu s manželkou a psíkom.

Keďže Lilku zrazil cyklista, ktorý by na pešej zóne vôbec nemal byť, bol právom aj nahnevaný. „Viete, ja som posledný, kto by mal niečo proti cyklistom. Práve naopak. Ale na pešiu zónu nepatria. A nech sa páči, nech si zosadne z bicykla, prejde po pešej zóne pešo a na jej konci nech si znovu na bicykel nasadne. Tak, len že nám to ku koncu roka prišlo ľúto, chýba stále Lilka,“ doplnil Vilo. Pod fotkou sa okamžite začali hromadiť komentáre psíčkárov, ktorí zažili podobnú alebo rovnakú stratu a bolo vidieť, že Rozborilove slová ich naozaj zaboleli.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=459102795583374&set=a.196548655172124