Štart obľúbeného Siedmeho neba sa blíži: Ktoré celebrity budú pomáhať v nových častiach?

Obľúbené Siedme nebo sa vracia na televízne obrazovky s okrúhlou 10. sériou a hneď úvodná epizóda bude mať prívlastok jubilejná 100.! Je pekným zvykom, že v pomoci tým, ktorí to najviac potrebujú, pomáhajú aj známe osobnosti a inak to nebude ani v nových častiach.

V siedmom nebi odjakživa pomáhali pri plnení snov aj známe osobnosti zo slovenského šoubiznisu. Okrúhla 10. séria nebude výnimkou. Vilo Rozboril prezradil, že sa diváci môžu tešiť, napríklad, na hercov z megaúspešného seriálu Nemocnica. „Nela Pocisková a veľká zostava seriálu Nemocnica, hudobná skupina Kollárovci s naším top hrdinom Filípkom, ktorý podľa mňa rozbije jackpot diváckych sympatií. Rišo Autner – herec zo Slovenského národného divadla a zo seriálu Nemocnica sa v štúdiu predstaví ako výborný spevák. Ale, napríklad, sme tiež navštívili Daga Paľoviča, môjho niekdajšieho moderátorského kolegu, ktorý mal v lete autonehodu, museli mu amputovať nohu, bojoval o život a teraz sa vracia do života. A budú aj ďalší, ale keďže sa s nimi ešte len dohováram, tak ich nebudem menovať,“ povedal Vilo tajomne.

V7N - Nela a Sofia Zdroj: TV JOJ

Prezradil však, že veľké veci sa budú diať práve v súvislosti so seriálom Nemocnica. „Sofinka má problémy s istou tvárovou deformáciou, ktorá súvisí s jej diagnózou a stretáva sa v prostredí rovesníkov s výsmechom. Niekto jej vysníval účinkovanie v seriáli Nemocnica. Sprievodkyňou pre Sofinku bola Nela Pocisková a veľmi oceňujem, že kolegovia scenáristi z Nemocnice napísali pre Sofinku postavičku tak, že v istom zmysle kopíruje jej osobný problém, a že akoby hrala samú seba,“ vysvetlil moderátor.

Sledujte obľúbené V siedmom nebi už v nedeľu 20. novembra o 20:35 na JOJke!