Emotívny príbeh o sile rodiny hovorí jasnou rečou: Ak držíte pokope, prekonáte všetko!

Tento príbeh je živým príkladom toho, že rodina je základ. A ak aj jeden z článkov rodiny „zahapruje“ a ostatné sú dostatočne silné a zodpovedné, dá sa prekonať všetko.

Príbeh rodiny z Považskej Bystrice má hneď niekoľkých hrdinov. Žije tam sympatická Miška so svojím životným partnerom Vladom, s niekoľkomesačným bábätkom a so svojimi dvomi synovcami – Marcom a Nicom. Chlapcov vytiahla z detského domova, v ktorom skončili po tom, čo sa ich mama dostala do väzenia. Dostala 6 rokov a 10 mesiacov. „Sestra sa trochu vymkla spod kontroly. Začalo to už na strednej škole,“ povie Miška v Siedmom nebi. Šla som do roboty a tatino mi volal, že sú u nej kukláči. Jej tri deti išli k našim. Napokon Nelku si nechali a chlapci šli do domova,“ vysvetlila. Babka Mária bola z celej situácie veľmi nešťastná. Chcela, aby rodina ostala pokope, no bolo to nad jej sily. Chcela som si nechať aj chalanov, lenže to by som nezvládla sama,“ zhodnotí obetavá stará mama, ktorá sa okrem vnučky stará aj o manžela. Ten mal mozgovú porážku, ostal ležiaci na posteli a vyžaduje si takmer neustálu starostlivosť.

V7N - more pre mamu Zdroj: TV JOJ

​Po tom, čo chlapci šli do detského domova, si ich Miška chcela hneď vziať, no nemala na to podmienky. Tie však vznikli, keď sa spoznala a dala dokopy so životným partnerom Vladom. Ten si Marca a Nica okamžite obľúbil a sám navrhol, aby si chlapcov vzali do starostlivosti. A tak sa aj stalo. Chlapci si ho tiež zamilovali a berú ho ako svojho otca. Tento príbeh je z môjho pohľadu oslava rodiny. V tom zmysle, že keď je rodina oslabená tým, že spraví nejaký člen rodiny habaďúru a nejakú neplechu, a ostatní členovia sa zomknú, tak tá rodina nie je v oslabení,“ povedal o príbehu moderátor Vilo Rozboril.

Sledujte obľúbené V siedmom nebi každú nedeľu o 20:35 na JOJke!