Stalo sa im asi všetko, no nezlomilo ich to: Táto rodina ukazuje, čo znamená sila lásky!

Alenkinu rodinu osud naozaj nešetril. Napriek tomu, že sa im diali situácie, ktoré boli jedna horšia ako druhá, nezlomilo ich to. Práve naopak. Všetci členovia sa zomkli ešte viac, ľúbia sa a sú tu jeden pre druhého.

V obci Orešany neďaleko Piešťan žije rodina, ktorú si diváci Siedmeho neba môžu pamätať spred pár rokov. Alenkina prostredná dcérka Saška mala len 10 rokov, keď jej diagnostikovali zákerný osteosarkóm. Okrem náročnej liečby a obrovského strachu o milované dieťa sa táto žena trápila aj kvôli mužovi svojho života. Martina pre ekonomické delikty totiž po dlhoročnom súdnom procese odsúdili a poslali za mreže. „Ja som sa s nimi ani nemohol rozlúčiť. Tu došli policajti pred dom a keď som otvoril dvere, rovno ma brali preč,“ povedal. V čase, keď ich dcére potvrdili rakovinu, bol vo väzení len dva mesiace.

Akoby toho už nebolo dosť, po čase ochorela aj Alena. Jedného dňa si nahmatala hrčku v prsníku a kolotoč vyšetrení ukázal, že ide o zhubný nádor. Následne jej našli aj rakovinu krčka maternice.Ja mám vlastne dve smrteľné diagnózy. Som to len tak lízla, ak sa to dá tak povedať. Strašne som sa bála, že zomriem. Nevedela som si ani predstaviť, čo bude so Saškou, lebo ešte nie je doriešená. Ja som sa z toho zrútila, poviem pravdu,“ vzdychla si Alena.

V7N - svadba Rim Zdroj: TV JOJ

Celú situáciu veľmi emotívne prežívala práve ťažko chorá Saška, ktorá sa pred rokmi rozhodla napísať list prezidentke Slovenskej republiky. V tom ju požiadala o milosť pre svojho otca. Po dôkladnom preskúmaní situácie sa stalo to, v čo už ani nedúfali - v júni tohto roka bola Martinovi naozaj udelená milosť a mohol sa po troch rokoch vrátiť za svojou rodinou. Saška však mala ešte druhý sen. Jej rodičia boli zasnúbení neuveriteľných 18 rokov, no stále neboli zosobášení. „Saška mi napísala: Vilo, moji rodičia sa zasnúbili, keď som ešte ani nebola na svete. Nebol by už najvyšší čas, aby sa zobrali? No a my sme im vystrojili svadbu v Ríme. A bolo pekné, že nám zavolal režisér z Ríma, že oni by nás chceli za svedkov. Zajtra je svadba. To bolo tesne pred tým, ako sme si šli ľahnúť. Takže, vybavovali sa letenky, ráno sme s mojou manželkou sadli do lietadla a šli sme za svedkov. Bola to nádherná svadba a v podstate sa z nás stala taká trošku rodina,“ povedal k príbehu Vilo Rozboril.

V7N - Vilo a Sandra Zdroj: archív V.R.

Sledujte obľúbené V siedmom nebi už v nedeľu o 20:35 na JOJke!