Aký vianočný stromček zdobí domácnosť Vila Rozborila? Pozrite, na tie rozkošné ozdoby!

V nedeľu sme na adventných vencoch zapálili tretiu sviečku a to znamená len jediné – Vianoce sú už naozaj za dverami. Ľudia sa už čoraz viac pripravujú na najkrajšie sviatky v roku a výnimkou nie je ani moderátor Vilo Rozboril. Ten ukázal, aký vianočný stromček tento rok zdobí ich domácnosť.

Ozdobený a vysvietený stromček je neodmysliteľnou súčasťou vianočných sviatkov. Kým niektoré rodiny si túto milú činnosť nechávajú na predvianočné dni alebo priamo na Štedrý deň, iní si pohľad na blikajúce svetielka a jagajúce sa ozdoby radi vychutnávajú už niekoľko týždňov pred začatím sviatkov.

Do tejto skupiny ľudí patrí aj moderátor Vilo Rozboril, ktorý sa pred pár dňami s fanúšikmi podelil o fotku stromčeka, ktorý tento rok zdobí ich domácnosť. Svieti tak krásne, že už na prvý pohľad pôsobí ako posypaný hviezdami. Keď sa ale pozriete bližšie, uvidíte, aké rozkošné ozdoby naň zavesili. Okrem klasických gúľ sa na ňom nachádzajú anjelikovia, snehuliačikovia, hviezdičky, medovníčky, sobík i ozdoby v tvare rukavice. Dokopy to pôsobí veľmi elegantne a vyvoláva to príjemný vianočný dojem. Čo poviete?

V7N - Vilov vianocny stromcek Zdroj: archív V.R.