Dojímavé a štedré Siedme nebo: Obrovský vianočný dar pre Karin a jej tri malé deti!

Karin minulý rok prežila tie najsmutnejšie Vianoce. Nečakane totiž prišla o milovaného životného partnera a otca jej detí. Okrem veľkého žiaľu sa borí aj s finančnými problémami, v dôsledku ktorých jej hrozilo, že s deťmi skončia na ulici alebo v krízovom centre. Do ich životov však vstúpilo Siedme nebo!

Uplynulý rok bol pre Karin naozaj veľmi ťažký. Obrovskú radosť z tretieho tehotenstva vystriedal obrovský žiaľ. Jej milovaný partner totiž nečakane umrel. Len dva dni po tom, čo sa dozvedel, že budú mať tretie dieťatko. „Je to príbeh o mladej žene, ktorá má tri deti a je vdova. Minulý rok, keď čakala tretie dieťa, oznámila to Jankovi a tešil sa z toho len dva dni. Po dvoch dňoch nejaká srdcová slabosť a Jano zomrel. Keď sa jej dieťatko tesne pred Vianocami pred rokom narodilo, on sa už toho nedožil. Mala veľké problémy s bývaním a niekto nám napísal, či by sa jej nedalo pomôcť s podnájmom,“ povedal pre joj.sk Vilo Rozboril.

​Karin totiž býva v nájomnom byte, za ktorý platí 280 eur. Jej príjmy však nie sú vysoké a ako sama hovorí, takmer každý mesiac je v mínuse. Zmluvu má podpísanú len do marca budúceho roka a obávala sa, že jej ju pre nízky príjem nepredĺžia. Reálne tak hrozilo, že s deťmi skončia bez strechy nad hlavou. „Oslovil som svojho kamaráta Miťa Stana a Miťo Stano jej postavil dom ako vianočný dar. Pre mňa je to neskutočná vec. Že sú ľudia, ktorí takto chcú veľkoryso pomôcť ľuďom, ktorí to potrebujú. To je taký americký sen. Že toto človek vidí len vo veľkých televíziách v zahraničí...tým chcem povedať, že budeme veľmi štedrí v tomto vianočnom Siedmom nebi a najmä v tomto druhom príbehu,“ prezradil Vilo.

Sledujte obľúbené V siedmom nebi už v nedeľu o 20:35 na JOJke!