Čo uvidíme v novej sérii Siedmeho neba? Z Vilových slov budete mať zimomriavky!

Presne o týždeň na JOJke štartuje nová sezóna obľúbenej relácie V siedmom nebi, ktorá sa na obrazovky vracia vždy v slávnostnom predvianočnom období. Moderátor Vilo Rozboril prezradil, na čo sa môžeme tešiť!

Sviatočné adventné obdobie sa už niekoľko rokov na JOJke spája aj s pomocou tým, ktorí to najviac potrebujú. Práve v predvianočnom čase totiž prichádza obľúbené Siedme nebo, ktoré rok čo rok vyráža za tými, ktorí si sami nedokážu pomôcť. V nových častiach to nebude inak, no predsa len budú mať špecifickú príchuť. "Ja som si uvedomil, že máme takú prefeminizovanú sezónu. Je tam veľmi veľa žien, ktoré buď sa ocitli v ťažkej situácii, ale napriek tomu pôsobia veľmi hrdinsky. Pre mňa je to až neskutočné," povedal Vilo pre joj.sk.

V jednej z častí uvidíme príbeh ženy, ktorá sa napriek ťažkému osudu nielenže dokáže smiať, ale srší veľkým optimizmom. "Prídem za ženou, ktorá nemá štyridsiatku, vychováva dcéru a má metastázy všade. Ona sama hovorí, že vie, ako to s ňou je. Hovorí, že vie, že sú to možno posledné mesiace. Ale vládze...a ten optimizmus a humor, ktorý má ona v sebe...tak ja pri tom nakrúcaní som ju tak sledoval a hovoril som si: bože, ja by som v depkách ležal a už by som sa lúčil so všetkými. A ona naopak chytila nejakú zvláštnu túžbu žiť. Čo ti príde normálne, keď vieš, že sa ti skracuje čas. Na druhej strane, moja predstava je taká, že by asi bola paralyzovaná. A ona nie je. Pozeráš sa na ňu, ako si užíva veci, ktoré sme jej pripravovali," vysvetlil neveriacky moderátor.

​Aj tento príbeh nás môže naozaj veľmi veľa naučiť. "Človek si tak uvedomí, že ten život má také neuveriteľné rozmery, také príchute a je tak strašne individuálne prijímaný, že sa tomu nedá vytvoriť žiadna mustra. Že, keď ti je takto, tak sa máš správať takto. Čo človek, to vesmír. Čo človek, to iný prístup k životu. Takže, na čo sa máme tešiť v Siedmom nebi? Na nepreberné množstvo zvládania ťažkých situácií rôznymi ľuďmi. Lebo každý z nás je iný a to je pekné," dodal s úsmevom.


Sledujte obľúbené V siedmom nebi v sobotu 25. novembra o 20:40 na JOJke!