Máziková to natrela Lelkes a spol.! Obliekla sa najlepšie

Módni experti diplomaticky umiestnili ostatné dámy na spoločné druhé miesto. Sise k výhre nepomohla ani Pištejová.

Prvou VIP Nákupnou maniačkou sa stala temperamentná Eva Máziková. Tá sa zo svojho víťazstva úprimne tešila a ako sama priznala, vôbec ho nečakala: „Tým, že som tu najstaršia, tak som si myslela, že budem mať problém. Predsa len, mám iné telo a nepoznám tu v Bratislave skoro nič, okrem klasických obchodov, ktoré tam zrovna neboli. Mala som trošku strach a keď som sa pozrela na tie baby, tak si hovorím, vydýchaj to! Ďakujem z celého srdca.“

Na Evu nemala ani posledná nakupujúca Sisa Lelkes, ktorá nechala dámy nazrieť do jej preplneného šatníka či botníka, kde nechýbali ani najexkluzívnejšie kúsky. Niet sa tak čomu čudovať, že práve ona bola najväčšou favoritkou. Sisa nakoniec nestavila na šaty a ani na výstredné spracovanie outfitu. Prekvapila aj ofinou, ktorá Sise jednoducho pristane a tak dostala minimálne odporúčanie nosiť ju častejšie.

Problémové z outfitu Sisy Lelkes boli nohavice, ktoré jej musela upravovať módna návrhárka Janka Pištejová. Tá sa stala aj Sisinou spoločníčkou pri nakupovaní a pomáhala jej tak s výberom outfitu, no ani tak jej to víťazstvo neprinieslo. Najviac sa Sisa však potrápila s výberom topánok, keďže sme na jej nohu hľadali veľké číslo, ktoré v našich obchodoch chýba. Nakoniec však Sisa natrafila na naozaj krásny kúsok a dokonca so skvelou cenou.

Všetky nákupy VIP Nákupných maniačok nájdete v našom archíve na Joj.sk.