Na JOJku prichádza nová zábavno-súťažná šou Vtip za stovku: Na čo sa v nej môžete tešiť?

Posledný deň v roku sa na obrazovkách televízie JOJ objaví úplne nová zábavno-súťažná šou Vtip za stovku, ktorú budú uvádzať moderátori Ondrej Kandráč a Filip Tůma. Na čo sa v tomto novom programe môžete tešiť?

Dvaja moderátori, dvaja exkluzívni hostia, dve kategórie diváckych vtipov, ktoré môžete posielať aj vy na adresu vtip@joj.sk a uchádzať sa tak o odmenu 100 eur za najlepší vtip večera. To všetko vás čaká v novej zábavno-súťažnej šou Vtip za stovku, ktorú budú mať pod taktovkou Ondrej Kandráč a Filip Tůma.

Vtip za stovku Zdroj: TV JOJ

​Pobavia vás aj dva originálne skeče, pointu ktorých sa pokúsia hostia uhádnuť. Vyvrcholením šou bude hraná pódiová scénka z pera scenáristu Tomáša Dušičku, v ktorej sa ako hosťujúci herec predstaví obľúbený komik Fero Joke! O dynamické pesničky sa postará Ondrej Kandráč a Vtipný band.

Vtip za stovku Zdroj: TV JOJ

V špeciálnom silvestrovskom vydaní si proti sebe zasúťažia Východniari a Záhoráci. So cťou a svojím typickým humorom ich budú reprezentovať Lukáš Adamec a Mirka Partlová. Obaja si zaspievajú s Vtipným bandom, zahrajú v scénke, ale najmä budú v jednotlivých kolách proti sebe súťažiť v interpretácii diváckych vtipov o Východniaroch a Záhorákoch. Spoločne potom privítajú Nový rok. Vychutnajte si aj vy túto silvestrovskú jazdu plnú humoru a pesničiek, pri ktorých sa môžete pretancovať až do Nového roka 2024!

Vtip za stovku Zdroj: TV JOJ

Vtip za stovku Zdroj: TV JOJ


Sledujte novú zábavno-súťažnú šou Vtip za stovku už na Silvestra o 22:15 na JOJke!