Táto energická rómska skladba vás nenechá sedieť: Spev Jany Labajovej vám rozprúdi krv!

Skvelé pesničky sú neoddeliteľnou súčasťou zábavno-súťažnej šou Vtip za stovku. V dnešnej časti opäť nebude núdza o skvelú muziku a my vám garantujeme, že minimálne pri jednej z nich určite neostanete sedieť!

Obľúbená hudobno-zábavná šou Vtip za stovku nám už pravidelne každý týždeň spríjemňuje piatkový večer. Počas neho si vždy spoločne oddýchneme po ťažkom pracovnom týždni a naladíme sa na blížiaci sa víkend. Neodmysliteľnou súčasťou sú aj pesničky, ktoré šou perfektne doplnia. O dynamické skladby sa stará predovšetkým Ondrej Kandráč so svojím Vtipným bandom, no v každej časti si k sebe pozýva aj známych hostí. A inak to nebude ani dnes.

Vtip za stovku - Jana Labajova a Juraj Soko Tabacek Zdroj: TV JOJ

V dnešnej epizóde budú proti sebe súťažiť partneri Jana Labajová a Juraj Šoko Tabaček, ktorí budú reprezentovať dve skupiny vtipov - o učiteľoch a o športovcoch. Keďže Jana sa okrem herectva aktívne venuje aj spevu, svoje nadanie predvedie aj v relácii. S hudobným doprovodom Ondreja Kandráča zaspieva energickú rómsku skladbu Nane Cocha, ktorá vás zaručene nenechá sedieť. Nenechajte si to ujsť!


Sledujte zábavno-súťažnú šou Vtip za stovku každý piatok o 20:40 na JOJke!