Na JOJku prichádza seriál Vytoč môjho agenta: Ukážeme vám, ako vyzerá svet slávnych!

Televízia JOJ v spolupráci s TV Prima natočila adaptáciu úspešnej, medzinárodnými cenami ovešanej dramedy s názvom Vytoč môjho agenta. Čo nevieme o hercoch, ale oni a ich hereckí agenti zažívajú každý deň? Aj o tom bude česko-slovenská verzia populárneho seriálu Call my agent!

Medzinárodnými cenami ovenčený populárny seriál Call my agent má česko-slovenskú verziu! Adaptáciu úspešnej francúzskej série v lete nakrútili dve televízne skupiny pre svoje TV stanice. Seriál je adaptáciou populárnej francúzskej dramedy série Dix pour cent, ktorá sa stala obrovským medzinárodným hitom pod názvom Call My Agent a prináša divákom svet slávy, intríg, nikdy nekončiacej práce a humoru s tímom hereckých agentov a ich náročných klientov.

VMA plagat Zdroj: TV JOJ

​Hereckou špičkou obsadený osemdielny seriál Vytoč môjho agenta bol nakrútený v réžii Michala Blaška a Jakuba Machalu. Kreatívnu dramaturgiu má v rukách režisérka Alice Nellis a projekt produkuje spoločnosť NOW Productions, s.r.o. producenta Gordona Lovitta. "Videl som francúzsky originál ešte pred tým, ako bol úspešný vo svete. Hneď som mal pocit, že je to možné adaptovať. Od začiatku sme to chceli urobiť ako česko-slovenský projekt, pretože aj v skoro každom filme sú aj slovenskí, aj českí herci," povedal producent seriálu. Práca hercov vyzerá úplne inak vo Francúzsku a inak v Čechách či na Slovensku. A práve toto vnímal Gordon Lovitt ako jedinečnú šancu natočiť perfektnú adaptáciu a nie slabú kópiu. "My sme nechceli urobiť kópiu, takže to je pozitívne. Chceli sme urobiť niečo, čo je prirodzené pre obe krajiny. Slovenské a českí herci tomu dali niečomu úplne iné. A my sme nielenže adaptovali tých šesť dielov, ale sme vytvorili aj dva úplne originálne diely," vysvetlil.

VMA Zdroj: TV JOJ

Hlavné postavy agentov kastingovej agentúry získali Zuzana Kronerová, Tomáš Maštalír, Kryštof Hádek a Martha Issová. Samých seba, teda hercov v agentúre, stvárnia Klára Issová, Iva Janžurová, Sabina Remundová, Zlata Adamovská, Taťjana Medvecká, Táňa Pauhofová, Jiří Langmajer, Gabriela Marcinková, Stanislav Majer, Juraj Loj, Bolek Polívka, Michal Dlouhý a Ondřej Sokol.


Sledujte seriál Vytoč môjho agenta už o 20. marca na JOJke!