Tomáš Maštalír ako tvrdý a ostrieľaný vyjednávač pre hercov: TÝMTO si získa vaše sympatie!

V novinke Vytoč môjho agenta, ktorá na JOJke odštartuje už 20. marca, sa v hlavnej úlohe predstaví fantastický herec Tomáš Maštalír. Hoci jeho postava možno nebude na prvý pohľad pôsobiť práve najvľúdnejšie, agent Marián má niečo, čím si zaručene získa vaše sympatie!

Už 20. marca na JOJke odštartuje česko-slovenská adaptácia medzinárodnými cenami ovenčeného populárneho seriálu Call my agent. Novinka s názvom Vytoč môjho agenta nám ukáže svet slávy, intríg, nikdy nekončiacej práce a humoru s tímom hereckých agentov a ich náročných klientov. Obrovským lákadlom rozhodne bude fantastické herecké obsadenie, ktoré sa skladá z českej a slovenskej hereckej špičky. Hlavnú úlohu si zahral Tomáš Maštalír, ktorý stvárňuje agenta Mariána.Bola to veľmi zaujímavá práca. Odohráva sa v česko-slovenskom prostredí a točilo sa to v Prahe. Moja postava je človek, ktorý od dospelosti žije v Prahe, hoci je to Slovák. Má českú rodinu - dospelého syna, manželku. Takže, žije v českom prostredí. V českom prostredí hovorí po česky, so Slovákmi po slovensky,“ povedal pre joj.sk Maštalír.

Vytoc mojho agenta - Tana Pauhofova a Tomas Mastalir Zdroj: TV JOJ

​Marián je nekompromisný, múdry a ambiciózny. Je to tvrdý vyjednávač, ktorý pôsobí neprístupne a vypočítavo. Ako agent už pracuje viac ako dvadsať rokov a svojich klientov pozná veľmi dobre. Vyjednáva tvrdo s cieľom zabezpečiť im čo najlepšiu prácu, aj za cenu straty ľudských sympatií alebo narušenia priateľských vzťahov. Jeho ambicióznosť mu počas života urobila v umeleckom svete veľa nepriateľov a často stojí v ceste aj jeho osobnému šťastiu. Divácke sympatie si však získa tým, že vie prejaviť slabosť a prekvapivú citlivosť.Mal som skvelých kolegov, s ktorými sa pred kamerou existuje veľmi príjemne. Istým spôsobom vás inšpirujú a motivujú, svojím pôsobením a kvalitou vás povzbudzujú, takže, pre mňa to bol veľmi príjemný zážitok a spolupráca,“ zhodnotil herec.


O čo je novinka Vytoč môjho agenta?
Seriál Vytoč môjho agenta rozpráva komediálne príbehy z kastingovej agentúry. V nej je každý deň plný práce a ľudských nástrah: snaha uspokojiť náročné potreby hereckých hviezd, neustály boj s konkurenciou, komplikované osobné vzťahy, ktoré sa často prelínajú s pracovnými záležitosťami. To všetko musí agentúrny tím zvládnuť a obstáť každý deň v boji, ktorý prináša mnoho absurdných a komických situácií, ako aj dojímavé momenty a skutočné ľudské drámy. Jedinečnosť celého projektu dopĺňa veľmi zábavný model, v ktorom hrajú sami seba herecké hviezdy reprezentované agentúrou. Agenti spolu fungujú ako zábavne rozháraná a citovo veľmi prepojená rodina, ktorá sa napriek všetkým prekážkam dokáže v prípade ohrozenia vždy zomknúť.

Hlavné postavy agentov kastingovej agentúry získali Zuzana Kronerová, Tomáš Maštalír, Kryštof Hádek a Martha Issová. Samých seba, teda hercov v agentúre, stvárnia Klára Issová, Iva Janžurová, Sabina Remundová, Zlata Adamovská, Taťjana Medvecká, Táňa Pauhofová, Jiří Langmajer, Gabriela Marcinková, Stanislav Majer, Juraj Loj, Bolek Polívka, Michal Dlouhý a Ondřej Sokol.

Sledujte novinku Vytoč môjho agenta už od 20. marca na JOJke!