Prvé minúty seriálovej novinky Vytoč môjho agenta: TÁTO situácia vás poriadne pobaví!

Česko-slovenská adaptácia celosvetovo úspešného seriálu Call my agent s názvom Vytoč môjho agenta odštartuje na JOJke už dnes večer. Priblíži nám svet hercov a dovolí nám nahliadnuť do zákulisia príprav filmov, seriálov či fotení. Skráťte si čakanie na premiéru a pozrite si exkluzívne prvé minúty seriálovej novinky!

Seriálová novinka Vytoč môjho agenta ukáže, ako to funguje vo svete známych ľudí, ktorých poznáme zo seriálov, z filmov či z reklám. Hlavnými postavami sú štyria agenti, ktorí sa starajú o blaho hercov, ktorých majú na starosti. Zháňajú im prácu, riešia za nich zmluvy, vyjednávajú im lepšie podmienky i zaujímavejšie honoráre. Hoci to na prvé počutie znie ako práca snov, už v dnešnej časti zistíme, že cesta, ktorá vedie cez kreatívny priemysel je poriadne tŕnistá. Nielen pre tváre, ktoré poznáme, ale i pre tých, ktorí sú v zákulisí.

V úvodných minútach sa spoznáme s prvým agentom, s Jiřím, ktorého stvárňuje herec Kryštof Hádek. Príde sa pozrieť na fotenie „svojej“ herečky, Kláry Issovej, no na mieste zistí, že nedorazila. Keďže je nesmierne lojálny, k práci pristupuje ľudsky, úprimne a svojich klientov bráni do posledného dychu, bude sa snažiť situáciu vyriešiť k spokojnosti všetkých strán. Pri pomoci svojim klientom totiž dokáže byť veľmi vynaliezavý. A tejto povesti neostane nič dlžný! Pozrite si to vo videu HORE!

O čo je novinka Vytoč môjho agenta?
Seriál Vytoč môjho agenta rozpráva komediálne príbehy z kastingovej agentúry. V nej je každý deň plný práce a ľudských nástrah: snaha uspokojiť náročné potreby hereckých hviezd, neustály boj s konkurenciou, komplikované osobné vzťahy, ktoré sa často prelínajú s pracovnými záležitosťami. To všetko musí agentúrny tím zvládnuť a obstáť každý deň v boji, ktorý prináša mnoho absurdných a komických situácií, ako aj dojímavé momenty a skutočné ľudské drámy. Jedinečnosť celého projektu dopĺňa veľmi zábavný model, v ktorom hrajú sami seba herecké hviezdy reprezentované agentúrou. Agenti spolu fungujú ako zábavne rozháraná a citovo veľmi prepojená rodina, ktorá sa napriek všetkým prekážkam dokáže v prípade ohrozenia vždy zomknúť.


Hlavné postavy agentov kastingovej agentúry získali Zuzana Kronerová, Tomáš Maštalír, Kryštof Hádek a Martha Issová. Samých seba, teda hercov v agentúre, stvárnia Klára Issová, Iva Janžurová, Sabina Remundová, Zlata Adamovská, Taťjana Medvecká, Táňa Pauhofová, Jiří Langmajer, Gabriela Marcinková, Stanislav Majer, Juraj Loj, Bolek Polívka, Michal Dlouhý a Ondřej Sokol.


Sledujte novinku Vytoč môjho agenta už dnes o 20:40 na JOJke!