Keď neviete, či sa máte smiať alebo plakať: Situácia, ktorú na pohovore zažil asi každý!

V stredu večer na JOJke odštartoval nový seriál s názvom Vytoč môjho agenta, ktorý je česko-slovenskou adaptáciou celosvetovo úspešného formátu Call my agent. Už v prvej časti sme mali možnosť nahliadnuť do zákulisia hereckého sveta, ktorý je často plný vtipných i bizarných situácií. A takou bol aj Kamilin pohovor s agentkou Andreou!

Kamila je mladé dievča z Popradu, ktoré prichádza do Prahy nájsť svoje pracovné a osobné šťastie. Chce sa uchytiť vo veľkom svete a spoznať svojho otca, spolumajiteľa úspešnej agentúry pre hercov. Spolu s ňou postupne objavíme svet šoubiznisu a zákulisie veľkých filmových projektov, ktoré priťahujú divákov, no sú tiež plné bežných ľudských problémov, trápení a radostí. Spolu s Kamilou zistíme, že dobrý agent musí byť aj psychológ, manželský poradca a životný kouč. Práca pre klientov a riešenie zložitej situácie v agentúre vyžaduje od všetkých hrdinov maximálne nasadenie aj za cenu komplikácií v ich osobných životoch.

Vytoc mojho agenta - Viktoria Jurištová Zdroj: TV JOJ

​Skôr než sa však Kamila dostala do agentúry a začala pracovať ako Andreina asistentka, musela s ňou absolvovať pohovor. A ten bol taký absurdný, že mladé dievča asi úplne nevedelo, či sa má smiať alebo horko zaplakať. Takúto istú či podobnú situáciu na pohovore zažil asi každý z nás – presvedčiť sa o tom môžete vo videu HORE!

Sledujte seriálovú novinku Vytoč môjho agenta každú stredu o 20:40 na JOJke!