Herec Juraj Loj ukázal svoju sexi vysekanú postavu: Fíha, pozrite sa na tie tehličky!

Život hercov býva niekedy veľmi ťažký. Najmä v prípade, keď prídu na kasting, na ktorom sa rozhoduje, kto bude pripravovanú úlohu hrať. A ak ide o hlavnú rolu, ktorá im môže zmeniť život, môže to byť doslova dramatické!

V ďalšej časti seriálu Vytoč môjho agenta si zahrajú skvelí herci Juraj Loj a Stanislav Majer, ktorí ukážu, že byť hercom často vôbec nie je jednoduché. Režisér Jiří Havelka pripravuje film o vrcholovom športovcovi, ktorého má hrať jeho obľúbenec. Standa Majer poctivo trénuje, má skvelú postavu, navyše získal pre film peniaze od dôležitého obchodného partnera. Film dostane aj grant zo Slovenska, no podmienkou je hlavná rola pre slovenského herca.

​Juraj Loj sa na castingu stretáva s režisérom a agentom Jiřím. Ako bývalý gymnasta má bezchybnú postavu i kondíciu, jeho slabosťou je čeština. Jiří a režisér sa ocitnú v situácii, keď sú na každého herca viazané peniaze, bez ktorých sa nedá film natočiť a obaja musia hrať hlavnú rolu. „Je to výnimočná príležitosť urobiť si sám sám zo seba srandu. Je to terapia, je to možnosť nastaviť si zrkadlo. Ja to vnímam ako hodenú rukavicu od tvorcov, že je potrebné sa na seba pozerať s istým nadhľadom,“ povedal o seriáli Majer. Juraj zas priznáva, že dej, ktorý uvidíme, má niečo spoločné so skutočnou realitou. Do značnej miery som to ja, ale je tam aj určitá nadsázka. Divák napríklad uvidí, ako to reálne chodí na kastingoch,“ doplnil Loj, ktorý v seriáli predviedol svoju vysekanú postavu. Na rolu vrcholového športovca by sa naozaj hodil perfektne, čo poviete? 

Vytoc mojho agenta - Juraj Loj Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Vytoč môjho agenta každú stredu o 20:40 na JOJke!

Tagy: Juraj Loj