Kriminálka - Koleník a Maštalír

Potvrdené: JOJka pre vás chystá kriminálku s Koleníkom a Maštalírom so zmeneným imidžom!

Ako Tomáš vyzerá teraz?

Televízia JOJ pokračuje v trende stanice, ktorá vám neustále prináša seriálové novinky. Túto nedeľu sme začali vyrábať kriminálny seriál, ktorý na vašich obrazovkách uvidíte už na jeseň. V hlavnej úlohe uvidíte obľúbených hercov Jána Koleníka a Tomáša Maštalíra, ktorí stvárnia dvojicu vyšetrovateľov. Samozrejme, v seriálovej novinke sa môžete tešiť aj na ďalšie známe mená, ktoré vám postupne predstavíme aj my.

Zatiaľ čo Ján Koleník „vhupol“ do výroby tesne po skončení nakrúcania seriálu ZOO, pre Tomáša Maštalíra to bude po dlhšom čase opäť úloha v seriáli televízie JOJ – naposledy ste ho mohli vidieť v seriáli Dr. Ludsky/Dr. Dokonaly. Kvôli novej postave bol ochotný radikálne zmeniť imidž – momentálne je nielen vyholený nakrátko, ale nechal si aj narásť bradu. „Považujem to za prirodzenú súčasť hereckej práce. Nie vždy je na takéto premeny čas, ale tentoraz našťastie bol,“ komentoval svoj nový imidž pre JOJ.SK Tomáš. Koleník tiež prešiel menšou premenou od dobrodruha Petra, hlavným poznávacím znamením jeho novej postavy bude tetovanie na hrudi.

Ako sa vám pozdáva Tomášov nový imidž?

Chcete mať najnovšie informácie o pripravovanom kriminálnom seriáli ZA SKLOM? Pridajte sa medzi fanúšikov seriálu na Facebooku!

Autor: František Kozmon