Ondrík hrá v kriminálke Za sklom zlého chlapca: Niekto si obľúbi aj človeka, ktorý vraždí

Bude sa vám ako Bongy páčiť?

V novom kriminálnom seriáli televízie JOJ Za sklom, ktorý štartuje už budúcu stredu o 20:35 na JOJke, uvidíte aj herca Milana Ondríka, ktorý stvárňuje Bongyho – muža žijúceho na hrane zákona. „Budem hrať Bongyho, je to taký nezbedný chlapec, ktorý sa obšmieta okolo drog, peňazí a mafiánov kamarátov a okolo kickboxerov a okolo týchto vecí, na ktoré sa radi chlapci hrávajú, keď sú malí,“ prezradil nám viac o svojej postave. Bongy sa preto bude často dostávať do stretu s našimi hlavnými hrdinami – vyšetrovateľmi MaxomNorom.

Milan sa na prácu s nimi a na tomto seriáli veľmi tešil, sám má pozitívny vzťah ku kriminálkam, ktoré boli súčasťou jeho dospievania. Ku kriminálnym seriálom mám pozitívny vzťah. Keď sa povie krimi, tak si hneď spomeniem na Dericka, ten seriál ma sprevádzal detstvom. Toto je pre mňa krimi. Nerozdeľujem žánre, ale skôr na to, čo sa mi páči a čo nie a ideálny je pre mňa mix všetkého, keď sa na tom dá aj trochu zasmiať,“ hovorí Ondrík. Veríme, že aj tento počin sa tak zaradí k modernej seriálovej klasike.

Samozrejme, Bongy patrí skôr k negatívnym hrdinom príbehu, no podľa herca je pohľad na to skôr subjektívny. „Mne je jedno, či hrám negatívnu alebo pozitívnu postavu. Všetko je subjektívne a diváci si urobia vlastní názor. Pre niekoho môže byť pozitívna postava človeka, ktorý vraždí a niekomu môže liezť na nervy človek, ktorý miluje svet a na všetko sa usmieva,“ dodáva.

My dodávame, že seriál Za sklom by ste si rozhodne nemali nechať ujsť – štartujeme už v stredu 28. septembra o 20:35 na JOJke!

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora