Seriál Za sklom mu dal zabrať: Kvôli nakrúcaniu dnešnej epizódy sa Koleník poriadne nabehal

Spolu s ním sa „namakali“ aj členovia štábu.

Fanúšikovia televízie JOJ, ktorí sledujú aj náš oficiálny web, dobre vedia, že kriminálny seriál Za sklom sa vyrábal odlišne od predchádzajúcich seriálových projektov. Spolu s produkčnou spoločnosťou DNA, ktorá pre vás seriál nakrúcala, sme sa rozhodli vybrať trochu náročnejší až filmový postup, ktorý si vyžadoval nielen viac financií, ale predovšetkým viac času. Dôvodom je, že mnoho obrazov sa nakrúcalo z rôznych záberov, preto herci aj štáb museli opakovať jednotlivé úkony viackrát. To znamená, že opakovali nielen tie isté texty, ale aj akcie a úkony. Práve preto si pri nakrúcaní dnešnej časti kriminálky Ján Koleník poriadne zabehal

Tretia epizóda seriálu Za sklom sa začína objavením nového tela. Zavraždenú osobu objaví žena na hrádzi, ktorá spozoruje vyšetrovateľa Nora pri rannom behu a volá na neho o pomoc. Scéna síce trvá veľmi krátko, no nakrúcala sa viac ako dve hodiny. Zastavili sme kvôli nej premávku na moste, za čo touto cestou ďakujeme za trpezlivosť vodičom, ktorých naše nakrúcanie nechtiac zasiahlo a kvôli rôznym záberom a uhol sa nabehal nielen Janko, ale aj viacerí členovia štábu. Jeden z nich to mal asi najťažšie – pretože musel absolvovať túto rozcvičku s viac ako päťdesiatkilovou záťažou. Hádate správne, ide o kameramana.

Pozrite si video z nakrúcania a hlavne nezabudnite sledovať premiéru tretej časti seriálu Za sklom už dnes o 20:35 na TV JOJ!

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora