za sklom - finále reakcie

Strhujúce finále Za sklom dostalo všetkých: Vyberáme pre vás najlepšie divácke reakcie

Za pozitívne ohlasy a divácku priazeň vám ďakujeme.

Kriminálny seriál Za sklom sme na obrazovkách televízie JOJ nevysielali dlho – tento týždeň vyvrcholil veľkým finále po ôsmych epizódach. No aj za tak krátky čas stihol prirásť našim divákom k srdcu. Každú stredu o 20:35 ste si sadali k obrazovkám s nadšením a v priebehu týždňa ste sa už tešili na ďalšiu epizódu. Svedčia o tom nielen skvelé výsledky sledovanosti, ktoré dosahovala kriminálna novinka týždeň čo týždeň, ale hlavne vaše divácke ohlasy, ktoré sa na nás valili z každej strany a zo všetkých sociálnych sietí nielen v komentároch, ale aj prostredníctvom súkromných správ. Vašu priazeň si neskutočne vážime a motivuje nás v ďalšej práci. Vaše komentáre sme starostlivo všetky prešli a rozhodli sme sa podeliť o niekoľko z nich:

Michaela: Top seriál! Skončil tak zvláštne zaujímavo, že si to želá ešte aj druhú sériu. A ja ďakujem Vám, že sa konečne dalo v tej telke niečo pozerať a na tak vysokej úrovni.

Lea: Škoda, že nebude pokračovanie. Ale bol to jeden z najlepších seriálov na jojke . Ďakujem za tieto všetky seriály, ktoré pre nás tvoríte.

Dominika: Jeden z najlepších slovenských seriálov, zápletka a všetky postavy boli úžasné.

Adam: Bezkonkurenčne najlepší seriál, aký tu kedy bol.

Zlata: Seriál na jedničku. Bohužiaľ bolo tam ako to tu chodí. Ale pokračujte ďalej takto budem sa tešiť na ďalšie takéto seriály.

Erika: Ďakujem za úžasný seriál, profesionálny, reálny /žiaľ/, s vynikajúcim hereckým obsadením, výborný dej, zápletka, pred celým tímom klobúk dole, a tak ako sme doteraz čakali na každú stredu, tešíme sa na dalšie časti, TOP seriál 

Martin: My ďakujeme TV JOJ, budeme sa tešiť na nové časti.

Jana: Všetci ste boli perfektní... vynikajúci seriál

Bibiana: Nebudem rozpisovať - jednoducho MEGANAJSUPERSKEJŠÍ SERIÁL!!!!

Roman: Najlepší seriál za posledné roky.

Martina: Toto je top seriál minimálne desaťročia, je obrovská škoda, že sa takýchto seriálov netočí viac. Brilantná práca všetkých zúčastnených. Ako divák ĎAKUJEM.

Viktor: Ďalšiu sériu, prosííím!

Silvia: Bol to super seriál..len mal jednu chybu..mal málo dielov..poprosím pokračovanie v krátkej dobe 

Ak ste zmeškali ktorúkoľvek epizódu seriálu Za sklom, všetky nájdete v archíve zadarmo!

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora