Ján Koleník prezradil, čo chystá na Veľkú noc: Dievčatá, radšej sa mu vyhnite!

Obľúbený herec sa vracia na obrazovky televízie JOJ a čoskoro sa objaví v ďalšej sérii seriálu Za sklom. Tvorcovia sľubujú napätie, zaujímavé zápletky a skvelé herecké obsadenie.

Ján Koleník je obľúbený slovenský herec a lámač ženských sŕdc. V seriáli Za sklom sa určite nejednej dáme podlomili kolená, keď ho videli bez trička. Teraz však dievčatá veľmi nepoteší, pretože sa blíži Veľká noc a herec sa sviatkov nevie dočkať. ,,Ženy oblievam vodou z malého pohárika. Čaká to moju sestru a neter, chcem, aby boli zdravé, pekné, šťastné a nič za to neočakávam," prezradil Koleník. Jánovi sa tradície veľmi páčia a sviatočnú náladu si užíva. O svoju dokonalú postavu sa pravidelne stará, no cez Veľkú noc si dopraje šalát, šunku či koláče. Je to čas hodovania, a preto sa Koleník v jedení nebude obmedzovať.​ 

Už čoskoro bude Ján Koleník s Tomášom Maštalírom zarezávať na pľaci, pretože televízia JOJ plánuje nakrúcať tretiu sériu seriálu Za sklom. Dej obľúbenej kriminálky bude opäť napínavý a tvorcovia sľubujú skvelé herecké obsadenie a zaujímavé lokácie.

Na seriál Za sklom 3 sa môžete tešiť na obrazovkách televízie JOJ už čoskoro!